推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我都知錯
引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-23 19:52 發表 希望真係無事喇!!!我真的錯了!!!

今晚終於上左關懷##,傾左成個鐘咁濟,因為我真係好大壓力
雖然佢地都知我一個禮拜都未夠就上去做測試係冇乜用,但佢地真係好樂意舒解我嘅壓力,希望今次結果同三個月後嘅結果會係一樣啦

重有我問左關於比錢去私家醫院做測試嘅問題,佢地都話的確有啲測試可以令空窗期縮短就能得出結果,所以我果一排都打算去比錢做測試

好喇,我真係好想安心咁眠一眠,好想好想

我都希望冇事,唔想多樣野煩
引用:
原帖由 regretman 於 2011-6-23 23:41 發表 花=疣你唔放心既去CHECK 下LA, 不過我估未必係....都咁耐又唔發大, 我睇D POST, 呢度中左既都2~3個WEEK 就會發到成粒.

Freedom兄係咪做過p24?請問你係第幾週做嫁?
因為我上網見到人話個test最好起第三同第四週之內做

返工嘛,其實要一直做野一直做野先令時間過得快

師兄今日如何?而琴晚睡得好嘛?
引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-24 09:07 發表 師兄咁早起身既?????????

恭喜恭喜!
何醫生佢收費幾多我唔清楚,而佢都要三十號先返,其實我昨晚去左關懷##免費驗A,梅,重有免費驗尿測試埋淋病同衣原
感覺唔差,普遍嘅問題佢地都識答

如果師姐未過三個月又想知道成數,可以去私家比錢去用更好科技去驗
但同樣都唔係好清楚何醫生係咪都要求三個月果隻
引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2011-6-24 09:24 發表 個花開始甩啦!=)好開心!接住落黎就係去做埋個Test!去何醫生度做Test大約幾錢?

Freedom兄
我剛打過去養和,佢地駁左幾個單位先問到有關p24+hiv test嘅資料
但化驗師就講唔到我究竟可以幾時去(出窗期)check先有效?
佢就咁叫我去門診先問醫生

咁我想問你當時去驗時,醫生有冇同師兄你講啲乜?例如空窗期或準確度果啲?
謝謝
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-24 09:27 發表 我係空槍期第47日做.....p24+hiv抗體一齊做.......

係呀,姑娘咁講
引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2011-6-24 09:34 發表 我宜家做會唔會快左啲?我兩個禮拜多啲咋噃。同埋何醫生係咪30號先番黎?

收到,咁等我七月中搵門診先
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-24 10:28 發表 我之前個d綱講.....如果中hiv.....最先出係p24.......所以高危後2-4星期就可以check到.........pcr就係check RNA.......同p24既情況差唔多........又係頭幾星期就有...........佢地話LEE兩個方法.....就係等D人太 ...

姑娘說何醫生出外開會,不過唔緊要,咁早上去驗都冇用,約左七月頭
引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-24 13:20 發表 dr ho應該28號就返喎上星期佢係咁同我講既,唔知而家有冇改到因為我下星期都要返dr ho度覆診~

我背脊尾龍骨上少少生左粒暗蒼嘅野,究竟關唔關事?

咁都放心啲
其實我每晚都想喊,不過真係喊唔出

你唔係驗埋咩

好似衣原體=非淋
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-24 16:50 發表 岩岩係個website搵到......話口腔出白點....可能係非洲淋巴細胞瘤病毒.....聽都未聽過...........

有時間就免費check下囉,我琴晚驗左,要兩星期先有結果
但事實我咁快上去都未必check到

不過我睇返之前啲帖,有師兄見到細佬有時留左啲分泌液出黎先知有非淋
師兄有冇
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-24 18:49 發表 我only驗血......因為第一次上choice度.....之前太急.......屙左......去度無尿屙............

可能訓教姿勢影響
引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-24 18:29 發表 條頸左手邊正中間又吾知發咩溫痛痛地!打喊努都痛!!!!

但非洲淋巴就真係唔知係咪性行為招惹到,同freedom一樣未聽過
初初以為係縮寫

聽日假期,要好好休息呀

不過我仍然要返工
引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-24 23:32 發表 我都吾知吖~~之前都好似味試過~~

ming,你第一次上去玩就出事?

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-25 00:37 發表
愛上左不棄不離尼隻歌~~~

正當眼內全個世界丟低我在遠走
唯有愛我的你卻願承受
縱使眼下全個世界都失去 但你甘願拯救
就算這以後 沒半點報酬 卻永不放手
近來我愛左火鳥呢隻歌

從頭細數命運由甚麼鑄成 心境每秒在註釋生命
密雲外還有清空 眼淚哪可遮掩眼睛
沒有光末路憑目光照明 火花擦碎後更加豐盛
天國近才會記得不死本領 你也痛醒請做証

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-6-25 10:18 發表
吾係牙,玩左好耐架都!不過中左非淋,驚中其他,我等吾切,有無人答我邊到可以快d知道a士個d,吾洗等3個月
咁經過今次,真係要痛改.....唔好再令女友失望
希望大家都會冇事

你只玩環保吹,但有套玩陰交?

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-25 11:17 發表
有時我真係好唔明呀,點解有女朋友都仲出去玩

點解要到有事時先話覺得對唔住自己女朋友
咁如果冇事,你地係咪就會繼續去玩呢~?
男人自控能力真係低....結果未見過鬼都唔怕黒....不過我相信有過教訓會更愛鍚對方(當然唔好因為呢個原因先愛對方)

其實真係想知點解台灣有pcr驗,但香港都冇.....
應該再講,起yahoo搵有關pcr既中文網址,幾乎只有顯示台灣地區...

我睇佢地講到99%
而24果個測試就講比較難預計時間去做,因為p24存在一段時間
所以我就算請假都好,都要搵時間上去

你指果間係香港化驗所?
我諗收得好貴

師兄你最近一次去驗係幾時?
引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-25 14:50 發表 仲有25日!!哎!不過我都打定輸數,預自中9硬!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。