推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

30 12
發新話題

皇氣查牌的分享

皇氣查牌的分享

話說有日去太子附近大x街的樓上骨, 去到都覺得奇, 好似執左好多, 吾理, 就上一間, 按左一陣, 點之突然間話皇氣查牌, 全部人查身份証.....個jc即刻話我聽叫我如果問我按咩, 我就話頭肩頸, 果真個女警走來看身份証和問按咩, 我照答, 結果冇事.....不過就驚到震.....如果真係按緊第2part, 應該塔得...., 有冇師兄分享?

引用:
原帖由 HAUSERMAN 於 2013-1-8 17:37 發表
CHING, 是直接入房查,
定通知你才入房呢?
吾係太明你意思, 個間係一間樓上足谷, 有4間房, 似一間屋企, 當日我係房dup繄, 突然門鐘響起, jc就話皇氣來, 跟住皇氣叫所有房門打開, 跟住就有個女警來問和看身份証

引用:
原帖由 BillyOcean 於 2013-1-7 23:39 發表
最近灣仔尖沙咀都查得很密,尤其出名那幾間,所以有幾間都冇做,放了盤
自從老t加左價後我都有成年沒去過

引用:
原帖由 yellowhite 於 2013-1-8 12:42 發表
咁緊張!

咁咪真係要轉番去大場反而穩陣?!? 印象中試過大場查牌都唔洗每個CHECK身份証
大場都查牌咁驚??? 你係大場定機場? 如果周到點算? 

引用:
原帖由 rainelau 於 2013-1-8 16:42 發表
我數年前在荃灣的樓上骨遇過查牌. 差不多做完第1 part 時, 條女望一望個cctv, 話差佬查牌. 跟住門中響.佢叫我唔洗驚, 先著番條褲. 重教我話是1 樓1 , 300蚊全套.

結果2位便衣入黎, 男果個查我身份証, 睇下我個公事 ...
你的意思係你個間係一間屋, 而內裡得一間房? 咁都可以走入來查咩? 其實如果得一個jc應該吾會查噢

相關搜索目錄: CCTV

引用:
原帖由 stefan 於 2013-1-8 17:39 發表
完整單位可以隨便入屋咩?
我去個間係一間係住宅大廈內其中一個單位的足浴店, 內有4間房, 有招牌的, 其實間野都有羅左牌做生意

引用:
原帖由 Guybert 於 2013-1-9 10:14 發表

聽你講鮢et up,應該是無牌按摩場
它是有牌的, 但只可做足浴, 吾可以按身和第2part

引用:
原帖由 rainelau 於 2013-1-9 11:56 發表
我荃灣那間是141形式的樓上骨. 即個體戶. 條女檔野是在 1個完整單位內, 佢好似有時在那裡住, 應有500-600呎.2間房. 在荃灣街市d 舊樓度.

差佬可能是例行查一下. 大門貼了些公仔貼紙.以作色別.

我心諗, 如果當日 ...
咁又係啊, 所以都係去d冇公仔紙好d

引用:
原帖由 BillyOcean 於 2013-1-9 12:58 發表
所以現在旺區的樓上骨都是少去為妙.
我諗吾止旺角, 仲有老尖都係

引用:
原帖由 rainelau 於 2013-1-10 10:25 發表
我感覺上, 因差佬刀見到d spa 越開越多. 或會做下野, 查下牌 .
好肯定, 都係少去為上....

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 e-zone 於 2013-1-10 01:18 發表
多謝師兄分享!
祝大家好運 !

引用:
原帖由 hot_shots__ 於 2013-1-10 12:01 發表
license??按身 - massage licence + business registration
第2part - business registration = 141 . that's why the girl asked you not to mention massage!
足浴 - ??? is there a special license???
足浴 - ??? is there a special license???
吾肯定, 不過jc話佢地有牌但係只能按頭肩頸和腳

引用:
原帖由 大知野幸男 於 2013-1-10 12:46 發表
上月在TW遇上查牌,有兩個便裝好人,條女細聲叫我茧f褲,我在房遞個身分証佢睇,點知個好人望我一眼就睇都唔睇, 只是在收銀處查看商業登記後離去,好人離去後繼續享受,仲開埋大添喎,驚都未驚過!
師兄你好勁!!! jc話如果當場捉到無著富就有問題

引用:
原帖由 ghostsum 於 2013-1-11 23:38 發表
只要條女唔係七日鮮, 有身份証, 同埋一V房, 一條女, 咁就冇事.
但係如果咁q推緊油...就.....同埋冇著富

引用:
原帖由 快樂人 於 2013-1-12 00:32 發表
嘩大WOK,如果我正在木桶浸浴遇上查牌 。說頭肩頸?家中無水要來沖涼?
呢個好問題...值得討論...請問有冇大大可回答??

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-1-12 00:48 發表

纯粹捉正你浸木桶应無抵觸犯法
技師亦应知反应 立刻停止任何觸摸你包括敏感部位
但你狼狽 如是放蛇行動 警員可能叫你立即從桶出來
抹乾身落口供
落完口供有咩後果?? 屋企人知吾知??

引用:
原帖由 dssdsdwsdw 於 2013-1-12 08:18 發表
好能年尾,昨晚在灣仔樓上骨遇到查牌,好彩在大廳未入房,開心是一次過見曬所有女仔連客人.
有冇查你身份証和問你按咩和問你做什麼職業??

引用:
原帖由 快樂人 於 2013-1-13 00:02 發表

多謝 C Hing 說明。但要落口供的話,一定又要電話、地址.......... 。都是小心為上。
認同...其實最驚係原來有d朋友個朋友係做皇氣, 點之咁樣比個朋友知道去足浴...查証...好大wok

引用:
原帖由 四眼明 於 2013-1-13 17:54 發表

可能叫你拿住個木桶作證物,一路行街跟他們返差館。
係噢會吾會要出庭?  

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-1-14 10:13 發表

一般都唔會掛 除非你唔合作
謝謝指點....

引用:
原帖由 Guybert 於 2013-1-14 12:37 發表

我知警方有要求客人出庭,證明有關場做無牌全身按摩
咁大wok?? 係咪會見到個樣??

引用:
原帖由 16號愛人 於 2013-1-15 15:55 發表
近曰看到各位靚仔們對查牌一事議論紛紛, 小妹曾中橫港九的大{, 飛機{及樓上骨數年亦很想同大家分享一下, 因小妹相信BG的查牌經驗一定會比各位靚仔多:

首先想說一下不同形色K骨地方的指定動 ...
感謝回覆, 完全認同......咁問一下, 如果係係大場v而開緊遇到查牌...咁點辦??

引用:
原帖由 16號愛人 於 2013-1-16 00:10 發表

都係著褲先, 然後由BG處理.  如果你想有保障D可以按身前先問BG, 其實每一個大{都會預先教定BG點做, 如果個BG答唔知, 你叫佢問經理.
感謝感謝...令我地玩得開心又放心

引用:
原帖由 ivan99 於 2013-1-16 14:17 發表

無論大場細場,有冇穿衣服,遇到查牌,就算開大鳳,客人冇問題,除非技師唔夠18,或你L暴她。
感謝我細個吾識野驚有事會驚動屋企人....

引用:
原帖由 ivan99 於 2013-1-17 09:39 發表

香港唔同大陸,差人查牌唔會破門而入,就算在Sunna 房做乜,客人都冇事,只會charge 場的持牌人提供不道德服務,我試過在深水鶪@間正骨大Sunna 遇上查牌,差人叫哂所有做緊按摩的客人在休息間等,大約半小 ...
正場都查牌???

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。