推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

吃佐件熟女樓上骨

吃佐件熟女樓上骨

話說前兩個星期上太子一帶上樓上骨, 一如以往, 到第二PART時, 見條熟女都幾風SO, 身村幾好所以都佢上佐, 估吾到佢個洞又吾係鬆噢

多謝各位支持, 我已回覆了所有師兄, 希望大家以後能夠多多分享

各位師兄弟我已PM了大部份問我的師兄弟但未見你地有出報告呢???

我又再PM了大部份師兄, 希望你地玩得開心

各位師兄弟, 呢排風聲緊啊, 吾好玩咁多, 大家小心

多謝玩踢爆師兄的批評, 我自問吾係賣廣告, 只係想真係分享一下我的經歷, 開呢個題後總共超過80人問我, 講真我都真係吾可能全部回覆, 我都盡量係我得閒時回覆, 如果有師兄弟收過我的回覆, 吾該真係出來幫我講句說話, 試問我諗冇一個師兄可以真係全部回覆所有師兄的要求。另外, 我開大頭仔個題, 並吾係因為賣廣告, 而係因為係呢度已經有兩個題講過最近放蛇好勁, 係一樓一玩係一定冇問題, 但係呢D上樓骨玩, 有D師兄已經講已有例子係客人都比皇氣帶走, 雖然你話冇事, 但咁樣都會嚇死啦, 個例子仲講會要家人來保你走, 到時一定死硬, 我都係想大家小心D所以先用大頭仔例子來提晒大家, 而家呢D上樓骨玩太楊啦, D雜誌講到咁清楚, 而皇氣又做緊野, 要小心D吾係一wok熟

相關搜索目錄: 雜誌 廣告
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +40 耐性 克制 讚 2012-3-7 15:48
  • 白貓兒 威望 +40 耐性 克制 讚 2012-3-7 15:48
  • 白貓兒 金錢 +40 耐性 克制 讚 2012-3-7 15:48

引用:
原帖由 玩踢爆 於 2012-3-7 15:25 發表

謝謝ahyan回覆,解釋得合理,純屬誤會,Sorry,希望其他網友收到回覆,thx
多謝師兄理解, 另外, 我也應該PM了這個地址, 好運

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-3-7 15:36 發表
你既有說sorry 你之前的說話我就不刪因其他會員可看到整個過程  恢復和諧ahyan兄的克制 我特此加分 仁者無敵
多謝版主理解

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。