推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

49 12
發新話題

香港緊存的機場推介

引用:
原帖由 outmatch 於 2012-11-24 02:20 發表
反而想問深水鶪庬湖有冇機餐?
係邊? 反而我見個有間太平洋, 吾知做咩餐的? 

引用:
原帖由 outmatch 於 2012-11-25 23:19 發表
冇錯~係男經理 serve

真係想吊9呢條友....

引用:
原帖由 outmatch 於 2012-11-25 23:23 發表
南昌街南昌中心。
太平X聽講環境比較舊。
天X湖比較新齱C
不過都係聽講,兩間都未去過~

天x湖係邊呢?  我連地址都吾知.....

引用:
原帖由 skipper99 於 2012-11-29 19:15 發表
you refer "ah Ping" ?
吾知佢叫咩春但係好能惷....

引用:
原帖由 快樂人 於 2012-11-28 20:34 發表
太平洋桑拿在青山道156-162號永基商業大廈地庫
天鵝湖桑拿在南昌街81-95號南昌中心6號地舖
兩間都是 pure massage,不是機場。
謝謝等我以為有驚喜....

引用:
原帖由 蕃薯仔 於 2012-12-12 02:03 發表
各位c hing , 請問龍記和荃記, 幾錢? 有時唔想上深圳, 近近地係香港就算
兩間都好似係550+

金x寶下面間新x觀是玩咩的? 價位和質數?

引用:
原帖由 ahyan 於 2012-12-21 00:04 發表
金x寶下面間新x觀是玩咩的? 價位和質數?
有冇師兄指點呢?  謝謝

引用:
原帖由 singsing 於 2013-1-3 14:06 發表
我都好懷念廟街,城市,大豪客,呢類traditional airport.
各位師兄小弟可能沒出道, 不過同大家一樣都係懷念緊存的機場....

引用:
原帖由 快樂人 於 2013-1-14 11:39 發表
我懷念以前的"油浸鳥仔"。
師兄聽落好似好過引.....

引用:
原帖由 快樂人 於 2013-1-16 00:34 發表
以前的"機師"是用"雙手"及非常多油打機 ,現時大部份BG都不會"打機"。
你講得...打機真係一門高深學問, 要打得好, 真係要有心....

引用:
原帖由 pkhkg 於 2013-1-20 15:44 發表
我就好懷念以前新興閣個位妹妹仔。往事只能回味!
新興閣?? 以前係邊? 是港妹子嗎??

引用:
原帖由 makemyday 於 2013-1-21 14:15 發表
Agree
仲好回味新興9樓,周不時有本地靓妹上場
起機同媾隊
勝在夠後生又順得人,初入行價錢又平,500有找
依架唔知邊到有
宜家冇左新興???

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-1-26 12:54 發表

很正的正骨

請問9龍城的龍濤閣玩咩式??

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-1-27 19:10 發表

九龍城有龍泉匯  正骨
旺角有龍濤阁    機場
九龍城有龍泉匯  正骨....又多一個人生享受的地方....有幾正??

版主, 請問浦東樓上的東湖是玩什麼的??

引用:
原帖由 Newnam 於 2013-1-30 16:24 發表

係僅存的‥‥
師兄你有咩好介紹??

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-1-30 08:00 發表

東湖是開大場
明白, 好玩嗎?? 咁樓下間逢來島也是大場嗎?? 係咪以前老尖個間??

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-1-31 19:35 發表

这個島与尖東無關。
thank you so much !

引用:
原帖由 outmatch 於 2013-2-4 09:43 發表
anyone know if 海濱 pure or not??
heard that it's pure

引用:
原帖由 hkballer852 於 2013-2-5 06:07 發表
hi ching... went to a usb near timesquare the other day while theres part 2 the bgs are not that good looking and was quite old.. hardwear is also very average. can anyone recommend a place on hk side ...
你要樓上骨或是桑拿??

引用:
原帖由 kurama 於 2013-2-8 11:41 發表
ya any good usb with part2 on hk side to recommend? thx!
應該好多1樓1都可以....

引用:
原帖由 Newnam 於 2013-2-19 16:49 發表

我剩係鍾意從前旺角地庫的「寶力湖」,做過的都很後生。
師兄請問里個係咪回憶里架?? 宜家已經冇左?? 咁你仲有冇去開邊樹?

最近真係好悶, 冇新地方, 有冇師兄可以介紹下?? 想揾番d啟德回憶

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。