推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

引用:
原帖由 小岩井 於 2011-10-5 12:03 發表 話說最想佢出E架巴士
wa... 同800系一隻花紋, 如果出, 要入返幾盒

今天長沙灣手入

東京 Metro 銀座線 - 其中一個經 築地 的火車, 相信有唔少香港人搭過 :p

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2011-10-17 00:13
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2011-10-17 00:13
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2011-10-17 00:13

店長話KATO 第一次出的運泥車

想當細緻, 中間的泥是可以拿出來的... 非tomytec 可以比美!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2011-10-17 00:13
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2011-10-17 00:13
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2011-10-17 00:13

回復 2849# 的帖子

東北新幹線 兄

係啦, 太空新貨, gogogo

偉利, 無得幾架係散賣, 得番六到七架, 東京空港, 黃色HATO都無架啦.

普通巴士蟹唔出奇, 但係旅遊巴可以入多D lor...

相關搜索目錄: 旅遊

引用:
原帖由 anthonyw822 於 2011-10-24 12:11 發表 徵求 ザ•建機 ハイパーコンストラクション 第3弾 クローラークレー ...
即係邊部, 有無相?

引用:
原帖由 psw123 於 2011-10-29 14:42 發表 買呢架 1:80頂住先今早去權x睇過 = 巴士17弹無hato烏
成個星期前都話無左了 :p

魚兄, 請問Tomytec Truck Freight Liner  邊度買, 同麻幾錢呢?

成田 最sharp!

荃灣D野都唔係平 :p

嘩翻出, 正呀, 可惜我已經有了  D51498 如果用新motor就要手入了

去Y拍bid 佢一盒黃巴返來, 洗咩係香港咁搵法?

今日見到FUJIMI 架空電車 $@#)  旺角, 原來係模型來的, 要自己砌, 邊得來咁多時間.
係另外一間見到 HATO $!#%

相關搜索目錄: 模型

HobbyTrain SBB IC2000 已到港!

HobbyTrain SBB IC2000 已到港!
但是貨唔齊, 做唔到全編成!
無二等卡.

日本y拍 w68910545

兩盒都係2000元

引用:
原帖由 psw123 於 2011-11-28 00:42 發表 最近2星期入手的 1:XXX有架特別啲嘅http://i203.photobucket.com/albums/aa66/psw123/Collection ...
PSW 好有食力, 兩架工程車唔少野!

相關搜索目錄: 工程

請問有無人知呢盒係咩來架? 係邊間公司的出品呢?

http://page9.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/k142299030

請問有無人知呢盒係咩來架? 係邊間公司的出品呢?

引用:
原帖由 kimsin 於 2011-11-29 08:55 發表 [N-gauge] 國鐵922系 電気軌道総合試験車 Doctor-Yellow 未開封Maker: CraftsSize: N scale新品・未使用下面個D全部都係拍賣個陣一定會打既字,基本上都係話個盒可能有花、 ...
謝謝你!
入面係點都唔知, 都係唔Go!

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2011-12-3 07:25 發表 Tomytec新品2012年3月發售預定:Car 14之後不是Car 15,而是Car 12R,這「無話可說」鳥!建物コレクション 095 電Ĕ ...
咁即係可以收手了!

引用:
原帖由 kimsin 於 2011-12-6 23:04 發表 **** 本內容被作者隱藏 *****
你個case係唔係比左錢, 收唔到貨?
報警有無用?

回復 3029# 的帖子

個人覺得仲阻地方... 因為個盒仲大件
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2011-12-16 22:17
  • 冰河 威望 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2011-12-16 22:17
  • 冰河 金錢 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2011-12-16 22:17

回復 3051# 的帖子

1900蚊一個自動踏切?

回復 3059# 的帖子

可否告知邊幾套呢???????

回復 3064# 的帖子

wa... 雖然同一樣樣, 但係唔同色放麻一齊都好震撼下!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。