推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

回復 3069# 的帖子

三菱 how much?
你地快d 買, 等到歐洲車到貨時我會掃晒d 三菱 :p

回復 3076# 的帖子

銀座線, 好似兩個月前到左宇宙, 一出即手入, 咁快無貨了?

回復 3090# 的帖子

山手線係唔係翻出呢?

回復 3104# 的帖子

wa.... 雙圈加麻架空...
好勁呀!!!

回復 3105# 的帖子

我估正常大概一呎 x 一呎
你睇下相片中上方的鞋的大小比較可以推斷...

回復 3110# 的帖子

wow... 好正! 我都有買tomix 油站, 但未試過拿出來玩

回復 3113# 的帖子

好似總共有5 款 EF510, 我估仲有兩款係個身有公仔的.
不過佢地係EF510-xx 我就唔清楚了

回復 3115# 的帖子

油站如果係tomix 出的話
好似無見過 shell.
今年新出有 KYGNUS, COSMO
之前有 Idemitsu (即係出光), JOMO, ENEOS 用來襯返 tomytec 貨車, 油車一流!

回復 3121# 的帖子

日圓大跌.. 最好5算 <= 呢個好重要, 去到6算我夠了 :p

回復 3130# 的帖子

請問有無新野返?

大空到左歐洲車

到左好多好多歐洲車, 已手入了全部款色的Re460, 平過日本bid好多好多

Re460

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2012-1-8 23:45
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2012-1-8 23:45
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2012-1-8 23:45

Re460 2

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2012-1-8 23:46
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2012-1-8 23:46
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2012-1-8 23:46

回復 3156# 的帖子

所以遲遲唔去掃三菱油卡 :p

回復 3159# 的帖子

大空站長說得對, 歐洲車係正d, 但係價錢往往貴三左倍左右. 但是歐洲車那種精細, 以n gauge而言, 行起來實在的感覺, 是日本車不能比美的.
由於價格的關係, 本人只可以選擇來儲,
我只由於買左KTT 先對呢款車頭有興趣, 同麻TGV, ICE 等高速鐵路

新幹線 基本model 終於集齊了

自從上次見過一次又後唔記得bid, 今次總於比我即決到.

新幹線 基本model 終於集齊了
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2012-1-10 00:14
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2012-1-10 00:14
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2012-1-10 00:14

回復 3178# 的帖子

你預佢太約 1700 到2300 一架, 太空買就平, 要bid就貴少少 仲有一架黑色bid左返緊來香港 :p
前兩日仲見到有架紅色2000 同黃色, 不過用開間bid 野突然間死左個server, 買佢唔到....

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2012-1-17 22:56
  • 冰河 威望 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2012-1-17 22:56
  • 冰河 體力 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2012-1-17 22:56

今天手入了警局

188入            175

回復 3202# 的帖子

D51 498 好野來的!

回復 3204# 的帖子

謝謝提醒, 但是我已經有幾款 D51 498了
現在等待 2016-2 D51 498 オリエントエクスプレス’88

請問 各位 太空 近來有入新貨嗎?

請問  各位 太空 近來有入新貨嗎?

回復 3308# 的帖子

去左東京買火車同tomytec
今日去左東京買火車

原來真係可以好平, 去日本KATO roundhouse 無得平

呢度 75折, 仲要平過太空好多

10-926   9,450 yen = $879 HKD

D51 88   9,840 yen = $915 HKD

今天去晚了, 店要關門,明天還會再去掃貨!
(如對在始搵食的朋友有沖突, 先說對不起!)

引用:
原帖由 fhx 於 2012-3-22 22:57 發表
去左東京買火車同tomytec
今日去左東京買火車

原來真係可以好平, 去日本KATO roundhouse 無得平

呢度 75折, 仲要平過太空好多

10-926   9,450 yen = $879 HKD

D51 88   9,840 yen = $915 HKD

今天去 ...
唔知點解upload唔到圖片, 無效的圖片

引用:
原帖由 fhx 於 2012-3-22 23:07 發表

引用:
原帖由 huicmmat 於 2012-3-22 23:10 發表

即係要+300運費到...
d運費都

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。