推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

新月莊

我以往都只去桑拿,但睇左各位寫咁多有關spa嘅評論,幾過引!終於今日選擇左呢間上去試一下!首先講個環境,真係唔錯,好企理,房內裝修得幾有氣氛,和桑拿感覺不同,好舒服!意外係房外個浴室好大和幾靚,我諗足有我屋企兩個!入正題,今日冇預約,YoYo介紹我做CoCo。她剛返了幾日工,手骨不錯,力度適中,服務好好,幾滿意!樣子都ok,順眼。下次再上去,一放試下Ching們講過嘅Suki和Fanny先得!第一次寫報告,寫得唔好,唔好怪!

相關搜索目錄: SPA 裝修
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +25 多謝分享 2012-5-6 06:02
  • 白貓兒 威望 +25 多謝分享 2012-5-6 06:02
  • 白貓兒 體力 +25 多謝分享 2012-5-6 06:02

我入左房時,聽到Yoyo係出面叫Suki和Fanny,我才才都以為會係其中一個入黎幫我做,點知...唔係!下次上去前,會打個電話上去mark左先!Thanks

上次沖涼時,在房外見到個女仔,細細粒,長頭髮,幾得意!唔知係咪”彤彤”呢?

今日試左Suki,在這裡睇左有關佢dup方面嘅評語,有左心理準備。試完之後,覺得OK,最少有用心dup,加上我都唔係太受得力!佢都好白淨,服務不錯,overall感覺良好!但個人覺得佢最厲害嘅,應該係...佢把”聲”,好快就比佢搞掂,哈哈!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-5-31 17:26
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-5-31 17:26
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-5-31 17:26

回復 146# 的帖子

尖沙咀咁多間上樓Spa,有排都未試得晒啊!晴晴對眼真係咁厲害?下次要會下佢先。

相關搜索目錄: SPA

今日下午冇做booking就上左去,剛剛有緣試了寶兒鴽瑋N。果然如師兄們所說,真係dup得好好,在大埸做過,手骨確係有返咁上下!最好洢Y臨尾果下共橋式頂背。嘩,鬆晒!好似泰式咁,在桑拿或spa,好少有技師女仔會用呢招。

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-6-21 00:47
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-6-21 00:47
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-6-21 00:47

收工去到老尖,打電話上去,搏一搏睛睛有冇做僅洁A竟然答話ok,不過要快,因她八點有booking。哈,咁就立刻衝上去啦!入到房見到她,真係幾靚女,後生!dup方面都ok,有心,有進步空間,可造之才。她頗文靜,少說話,我又],可以休息下!但一同佢講野就好好笑,我見她冇著制服,著自己衫,便好奇問她點解?點知睛睛答我:「去鬫滿v。咩話?哈,原來只是她講得唔正隉A她真正意思是:鬙h洗!魕O度好幾次,試左鴾k仔有Coco(已走了)、Suki、寶兒和睛睛,她們都靚女,但始終覺得最靚係Elise,可惜係老板娘呢!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +25 多謝分享 2012-6-27 22:21
  • 白貓兒 威望 +25 多謝分享 2012-6-27 22:21
  • 白貓兒 體力 +25 多謝分享 2012-6-27 22:21

哈哈,都係好彩隉I來去沖沖,都冇機會見下貓兄你!

回復 226# 的帖子

咁Ching你見到果位應該係Elise啦!我見她昨晚多數坐係出面廳櫃檯。係咪至靚係佢呢?

又多一個靚女!要去多幾次先試得晒,我還有Fanny,彤彤都未曾試啊!

常常聽到師兄們說有女友feel!我近排多左去spa,都感受到呢種感覺。可能因為spa鴽獂茪k仔一般都比較年青,環境氣氛也比較causal!唔似桑拿有咁多規矩,對d女仔管教又嚴緊d,固此技師做法模式多數都差唔多,跟足流程。也可能因為熟練關係,所以遇到dup得好嚝鷛|又大d!而spa鴾k仔就會多d新鮮感!

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-6-30 07:54
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-6-30 07:54
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-6-30 07:54

回復 253# 的帖子

哈!貓師兄,你描述到咁正,想引死人咩?唉...我今日又抽唔到時間,真係好想上去見下Elise添。佢真係好索!

今天試做了Fanny,之前Ching們在這裡都介紹過她,終於有緣一會。我覺得她整體不錯!樣子幾順眼,好斯文。dup方面ok,用心按,呢個好重要,而本人又不太受力,都幾舒服!其實,在公司緊張左一日,放了工,只不過想找個舒服鵀a方,放鬆個人,休息下,兼享受下女士儱贗X,就是了!

再講返Fanny,她少主動說話,最琝レa,啎@下,哈。之後撩佢傾下計,傾開又幾好傾喎!快樂黈犮總是過得特別快,又要回家交人了!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-7-28 01:16
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-7-28 01:16
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-7-28 01:16

試了Amy,手骨掂,按得好舒服!Part 2唔心急,慢慢薄A夠溫柔。身材好fit,整體服務好好,是不錯的選擇!如Ching之前提過,她是part-time,不是日日返。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2013-3-12 22:22
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2013-3-12 22:22
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2013-3-12 22:22

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。