推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-10-10 00:36 發表 I will show you my ranking of anchors in the chatting room tmr!
Okie......

Btw, thanks for promote Karen to champion!!!
女人之中最勁,勁人之中最好,好人之中最靚,鄭.萃.雯!!

酒吧雯好charming.......電瓜我.......
108.3分.......

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-10-20 13:11 發表 扎頭雯又出動了,甸奴,死得未啊!
死......了......
107.3分.......啊......

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-10-20 16:33 發表 HaHa!
最好連Simon都電死埋......
就會多一個人同我一齊支持雯雯......

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-10-21 00:32 發表 過到紫盈果關先得架!
沒錯,他中紫盈毒中得太深了.......
雯雯根本對他毫無作用.....

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-10-21 00:43 發表 我就中Elaine毒,不過我仲勁過佢,因為可以見真人,用電話及MSN chat, 但是佢冇得同盈盈做上述的野!
條友仔見到紫盈就滿足架啦......

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-10-21 01:28 發表 咁又 係!Hey, 有冇睇PM?
Yes, replied!

勁優雅的「鄭紫雯」......
106.0分.......

「鄭黑雯」太高貴了.......
107.8分.......

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-10-28 21:34 發表 Karen又扎頭, 似乎想將甸奴KO!
KO了50世啦......106.5分......

引用:
原帖由 socalli 於 2011-10-30 01:56 發表 雯雯撈埋晚間新聞..真係辛苦...係咪第一次做呢???
沒錯!

深色衫扎頭雯零舍靚......
1.....109.2分......

迷人pink Karen......
106.8分........

白衫雯好純好靚......109.0分.......
假如扎埋頭就仲高分.......

這種短髮不錯,恰到好處......
105.2分!

看來雯雯越來越勁了,加油啊!

祝雯雯聖誕快樂、天天快樂、身體健康、工作順利;仲有日日都咁有正能量!

雯雯真是一個正能量極高的女生,能帶給人歡樂和希望,所以能支持她是我的榮幸!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-1-4 20:52 發表 雯雯朝朝都笑到
人地正能量多,梗係朝朝都勁開心啦~

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2012-1-5 00:15 發表 話唔定老公好錫佢呢,Christmas送左好多正野俾佢!
希望啦~
做粉絲的絕對希望女神幸福快樂~

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-1-7 15:57 發表 朝早六點半開場白
雖然雯雯咁講好搞笑,但有小小擔心佢會被花叔罵......

引用:
原帖由 WiCE 於 2012-1-8 00:42 發表 我都係咁諗......不過初初聽師兄講,以為雯雯只係私底下同聞賢講,點知完來係開場白 但係都好欣賞老實的雯雯  另謝師兄貼圖
我都好欣賞雯雯呢樣野,佢咁老實亦即係話佢絕對會以真心待人!

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-1-8 02:36 發表 我反而覺得Karen真係老實得嚟有啲可怕,何況呢個開場白仲係發自佢內心添。
所以我咪話有小小擔心花叔會罵雯雯lo......希望她沒事吧......

引用:
原帖由 0000000 於 2012-1-10 06:56 發表 10/1/2012 香港早晨
雯雯今朝又勁開心wor,keep it on!!!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-1-12 08:55 發表 靚女...........
Simon, 肯認輸未呀?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。