推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2012-4-23 12:28 發表 偉詩also!
紫盈都係
但正能量最勁的始終係雯雯!
女人之中最勁,勁人之中最好,好人之中最靚,鄭.萃.雯!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-4-23 17:16 發表
仲有一張有雯雯
蝴蝶采、貓貓雯同白兔婷,THEY ARE SO PRETTY.......

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2012-4-24 11:23 發表 Karen扎起頭真係靚女d!
Yes, 咁樣青春D, 可惜某君久未投降......

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-4-24 23:22 發表 24/4/2012 六點半新聞報道
Karen with all back hair......
Elegant......
Simon, please promote Karen to champion......

扎頭雯又出來了

雯雯開微博,開心死我了......
還開心過我D愛駒拿冠軍呀

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-5-2 13:45 發表 佢傻傻地既~果個九龍女人係唔係都話主播d微博係假架喎.
她頭先又說雯雯微博係假的,我咪同她講話係200%堅,仲堅過石堅羅

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-5-2 19:57 發表 我試下拜託雪瑩吧 萃雯交畀朗華兄唔好一次過~佢地未必肯
唔好啦

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2012-5-2 20:03 發表 Why?
我好怕醜,唔敢咁講

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2012-5-2 21:22 發表 Sorry, I am just kidding!甸奴,你唔好嬲我啦!
I won't

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-5-4 04:07 發表 karen真係好親民,,係weibo好樂意覆粉絲
Yes, 我話我成日睇馬,有d不良,她同我說睇馬未必係壞

太好了,靚雯進一步升呢

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-5-7 22:01 發表 頂汪溟曦返香港?
No, 只是旅行

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-5-14 01:16 發表 雯雯報六合彩果時又發作
雯雯......正傻妹來架

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-5-15 14:09 發表 雯雯好似肥左
冇乜分別姐

今日雯雯又出扒了,今日的髮型一絕咁靚,而且又著黑衫,見到咁靚的她,我仲開心過韋達係咁贏馬

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-5-18 19:38 發表

頭先睇高清嘉儀見到高清雯雯兩個靚女互相輝映
咁你咪開心死

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-5-19 11:18 發表 見到佢地真人開心d
你好似見過哂她倆真人

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-5-19 12:03 發表

係呀
你就好......假如比我偶遇到一次雯雯,我實開心過中三T

呢排的雯雯女神靚到爆燈
SIMON快點升佢做冠軍啦

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2012-5-21 16:21 發表 Very sweet, 甸奴一定暈左!
Yes, fainted......
Connie is more harder for chasing Karen......

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2012-5-21 19:46 發表 Yeah, the second statement is wonderful. I have the same feeling too!  Btw, ask Simon to surrender!
I asked him for many times, but he always rejected......

SIMON , 何時方願投降 ?

各位,請問禮拜三雯雯係咪有做直播?
因為未見有圖所以有此愚問,謝!

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-5-25 18:27 發表 朝早唔係好清楚..但係下晝同夜晚都無..應該只係得星期二果次
唔該你

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。