推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-6-30 17:52 發表 不過Karen個身真係成個葫蘆咁樣
即係點
女人之中最勁,勁人之中最好,好人之中最靚,鄭.萃.雯!!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-6-30 18:06 發表 話佢肥lor
咁標準,邊會肥

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-6-30 18:22 發表 你究竟明唔明咩叫葫蘆身形架葫蘆身形姐係好肩曲線美咁解呀
原來係咁

Simon , 唔好話我冇攻勢呀

有了紅日力量 , 我就唔會再怕simon同盈盈了

面對急風阻隔 , 自信寒冬很短暫 , 總不會定格 , 始終太陽會高掛

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-7-2 19:52 發表 甸奴等到條頸長過長頸鹿
有則佳,無則算

Not a cloud in the sky
Got the sun in my eyes
And I won't be surprised if it's a dream

紅日以三比零技術擊倒月光

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-7-3 15:35 發表 車,開波冇耐......................
無耐就輸三球

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-7-3 16:46 發表 車,有得追番
斷估盈盈應該不會報平日天氣吧

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-7-3 17:16 發表 Karen同盈盈比仲爭好遠
盈盈對我來講就好接近雯雯了,但要過雯雯係極難的

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-3 18:12 發表 雯雯連中三元
今晚相信會一樣

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-7-3 18:27 發表 一定過到...............
Karen
Connie

You see?

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-3 18:43 發表 VenusKarenConnie
盈盈係你心目中也有季軍呢

引用:
原帖由 0000000 於 2012-7-3 20:40 發表 3/7/2012 中國天氣預報
紅衣神仙?咪衰人勁達騎兩劑輸兩劑的馬?

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-7-3 20:46 發表 小弟唔賭,聽唔明..............
個topic「紅衣神仙」令我想起那馬,唔關karen事

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-7-3 20:52 發表 少D賭啦....................
我賭得好有理智,一次幾十元

Btw, 紅日2-0月光了

果然是紅日3-0月光

引用:
原帖由 nuinuijames 於 2012-7-4 23:44 發表 Karen講個2字唔太清楚, 傻笑了!btw一至五天氣睇怕難逃3:0既命運啦!
實激死Simon......
Lovely Solar Karen

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-7-5 04:34 發表 盈盈
D攻勢咁猛烈都對你無效

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-7-5 12:36 發表 搵(女)記者/主播報天氣,無問題.但一日報3次,有灡鷇O人力喎.就算靚女都係咁話
我不會悶,只是鄧雯雯辛苦

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-5 12:14 發表 晚晚都有三節雯雯 天氣,開心死甸奴
係開心 ,但怕雯雯太辛苦

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2012-7-5 12:41 發表 He must dream about Karen everyday when he is sleeping!
Not everyday, just sometimes......

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2012-7-5 14:51 發表 レ熄眸好心袁花就俾雪瑩或秀荃幫龠眸
文采或者盈盈都好好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。