推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

164 1234567
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-11-13 23:42 發表

我而家荼藥膏就紅腫位變佐粉紅色但有小小甩皮同好敏感
我都茶過......而家事後幾個月都無茶,根本係會慢慢好...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-11-14 23:21 發表

其實我都覺慢慢好,但呢幾曰心理作用發作,好似生花咁,疑神疑鬼,但dr ho 話唔係
我都試過.....見到d毛囊發大左就好驚......後尾check 過都係無......

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-11-16 09:13 發表

加油 ,祝早日康復
我宜家都係坐得好耐先會唔舒服
大致上已回復正常 ,不過精索果抽野都係一個隱憂
唔知佢幾時會再發.......
大家加油!

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-11-16 22:26 發表

Mark兄:我尿道口好佐,但今日包皮紅佐一忽同龜頭邊紅佐一大點
呢d無事啦,不用擔心

我6月底到而家6個月先差唔多好晒,先幾日見無唔舒服,為食,尋晚食左幾件醉雞又有dd唔舒服.....

大家如果驗唔到菌的,記得多飲水啦,一日8杯係要嫁

記得唔好去玩啦,乖乖地算啦

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-11-29 01:39 發表
又食佐2week藥,尿咀口仍有紅同沖紅問題食完抗生素要隔幾耐驗先準?
唉食完d藥今日又有d 痕
試下唔好食兩個星期......一樣係會慢慢好......

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-1 22:56 發表
我想驗多次穩陣d,最慘係紅腫

今日同個fd係mk飲茶,之後佢話去玩我堅決唔去,最後陪佐佢上去我冇玩係出面等
等慨途中真係心酸
可以的話,叫佢都唔好去啦,無謂啦.........

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-5 00:28 發表

我成日覺得似非林但醫生話唔係,個尿道口腫佐幾個月
我而家小便後會拿拿地,大約5-10 mins ,間中右邊袋唔知係輸精管痛定係咩痛...

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-6 01:43 發表
我覺得你係神經痛,但仲有冇腫同充血?
我諗緊轉唔轉dr
dr que 都係咁講............呢期無食藥又好得好慢...........但已經好小事了。充血已經好小.....

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-6 15:31 發表
我都停佐藥,未好過
腫,尿位好似爛佐咁,有d痕,驚返發
唔反開黎睇就無事,.......反入面睇係真係好似爛咁......不過先排好d.....呢幾日又有d唔自然......都係d醉雞.....

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2011-12-7 17:35 發表

紅得黎好似爛咁架仲有一點點,由8月至今
你飲得夠唔夠多水?真係要飲到成肚水,試下成日d小便都係清的,連續幾日,就會無哎痛。

反得多黎睇就會紅同腫,本身已經敏感,仲要成日搞佢咪就係哎羅........我6月尾到而家,我諗病就無咩事,不過神經痛搞,無咩而家都盡量唔理佢。

學dr que 話頭,又唔係cancer,又唔使死,根本就係好小事.........你擔心的話可以去睇dr que....聽完你會安心d

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-12-7 11:34 發表

多謝晒你分享 ,都希望各位想/出來玩緊人仕會睇到
唔好做任何高風險行為
記得要有一套 ,就算口交都要用 ,唔係都可以好痛苦 ,我就係過來人,足足玩足一年咁濟
坦白講,口交用套好無feel.......變相玩波波過手癮

所以而家直頭唔去玩.....做乖仔!

引用:
原帖由 legobibi 於 2011-12-18 22:57 發表
我想請教下各位!小弟尋日飲完酒,好不理性去左馬檻!我口交同性交都有用套,套係果到提供,口交完冇換套就做!最後冇出到就走左,因為當時我好醉,冇留意佢下面有冇異常!我睇左好多post,我怕會有花等性病同梅毒,愛 ...
無不適的話,三個月後去驗血......有的話中間好大機會會發,但不用過份擔心

引用:
原帖由 legobibi 於 2011-12-20 20:49 發表
首先好多謝你的回復,我想問多少少!不幸中花幾時到會出!我發生後到宜家都瞓唔到,好內疚對住女朋友
好擔心可以找醫生check 下

164 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。