推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

32 12
發新話題

有線新聞首席女主播 - 游安怡

本主題被作者加入到個人文集中
高貴大方,淡定自然.

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-8-8 07:45 發表
如果係一至五就好了 浪費了安怡
今日午間新聞係安怡報.

thanks ching!

時事寬頻唔係王春媚做主持咩?安怡又做替工?

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-8-21 22:17 發表

六月尾開始由安怡主持
原來如此,thanks ching!

啲更調到9 彩,安怡由午間新聞轉到晚間

回復 2021# 的帖子

姖件件衫都差唔多.

anyway,恭喜陳總你打甩單官司.

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-9-3 12:24 發表

我要多謝王喜
記住請返喜哥入tvb

引用:
原帖由 Vmingv8 於 2011-9-5 02:38 發表
No pics ga!!
留多啲言,多謝吓人呀咁,幾個post咪有120分,到時咪有得睇囉.

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-9-7 02:06 發表
以為安怡繼續翻夜,點知今日又翻中午更
都話有線而家啲更亂到痴晒線.

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-7 02:19 發表
而家有線主播/記者嘅人數應該同aTV差不多吖哇?
點會,atv大地震,個電視台又無錢,如果我係記者,有好路數都走啦.
另外cable都係咁請記者,係唔知會唔會又請新主播.如果請,我希望請返個俊男,等個台平衡吓.

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-9-17 11:38 發表
安怡唔通有喜
放2-3個星期假好平常.可能要等到王巧復工先有得放呢

有線今次真係曬冷咁濟,個個時段都出2個主播.而家已經用咗10個人,一半主播啦.

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-29 16:33 發表
有線有廿個女主播咁鬼多?
你自己去i-cable個主播blog數下啦.

人妻頂峰對決

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-11-7 01:20 發表
如果係安怡訪問蔡子強就好了
要過多幾年先得.

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-11-8 10:55 發表

你唔明我ge言外之音
我明.最好有埋黑c添.

可以改名做"黑絲安怡"

似係為代沛然同關善茹做cable早晨做準備

話時話,cable早晨好少好似而家咁,同一對組合做超過1個月,中間都無短暫轉過人.莫非善茹姐同菜心真係失散多年姊妹

黑絲安怡

黑絲安怡再現

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-6-27 11:40 發表

X2............
正係個樣,
我已經可以轉台...............
又唔好咁講,話晒你地個樣有幾份似唐詠詩,雖然唔係色天香,不過都唔係醜婦

引用:
原帖由 soccersoccer 於 2012-7-3 09:00 發表
尋晚真係正到不能.....連續有circle無敵上半身 + 安怡下半身
咁你頂唔頂得順呀?

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-10 00:50 發表
靚過春媚
點可以咁比架.安怡起碼後生過春媚姨8-10年.

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-10 10:22 發表

安怡都成30幾歲,照你咁講,春媚咪成4張
有4張啦.姖同莊安宜,王巧,關嬸,差唔多同期,年齡都差唔多.

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。