推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

74 123
發新話題

有線新聞首席女主播 - 劉紫鳳

紫鳳o尋晚返通宵更(好似係淩晨1點,3點同5點)

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-4-14 07:53 發表
連續兩晚見紫鳳 返深宵更
紫鳳攰了.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-4-21 10:56 發表
紫鳳返深宵,浪費左d wo
有邊個返通宵更係唔浪費?????

紫鳳返晚又烚眼訓,因住被人扣人工
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-5-5 08:07 發表
又要紫鳳翻深宵
做細係咁架啦,唔通叫啲大姐返通頂咩.

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-5-5 18:05 發表
咁又係,話晒Kenix職位比Petrice(王沛然), Taly, 張曉雯同Carman曾低一級(前四者係首席主播)
資料明顯有錯.王沛然, Taly, 張曉雯同Carman只係高級主播,唔係首席主播.CABLE首席主播得關善茹,王春媚同王巧

作為觀眾,今晚真係有少少失落,巧姐全力以付,紫鳳竟然臨陣退"縮",唔"廷"胸迎戰,可惜.

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-5-18 19:31 發表

我好肯定潘蔚林上左黎
呢條keith2012,係咁post啲類似歌詞o既示愛肉麻留言,似係呃post多啲.

不過本壇規限較少,唔係講粗口同人身攻擊,都唔會扣分或被ban.咪當言論自由囉.

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-6-4 14:01 發表

真係同嘉儀互相輝映
希望紫鳳去無
劉紫鳳之前係無線實習,畢業仲係無線做過一段短時間,再被有線撬走.
陳志雲你叫劉紫鳳食回頭草,唔係呀嘛.無線有邊忽好??

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-6-4 14:21 發表

我純粹想睇嘉儀拍紫鳳,講下笑唔駛咁認真吧燒兄
周嘉儀過去有線做唔得架??

咁想嘉儀拍紫鳳,你咪等菜心同劉紫鳳拍檔做囉,反正有線簽菜心,都係想佢做a貨周嘉儀.你睇,不論髮型,化妝,甚至讀稿個陣有少少好似痴c根,菜心都同周嘉儀有6-7成似.你到時睇住呢個組合,止住咳先.

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-6-7 20:19 發表

搵菜心同嘉儀比,冇野呀嘛
佢搭關善茹或者麥恬昕,應該係cable早晨最少人睇ge 時段吧
所以我話佢係a貨,a貨當然唔係正貨啦.
cable早晨最少人睇o既組合應該係關善茹+吳嘉佩

紫鳳今朝狀態大勇 應該多鑨敯佽菢m

引用:
原帖由 keith2012 於 2012-6-21 16:31 發表
睇黎..有線d錢都用哂去買足球播映權

又或者

有一日, 如果新聞台 轉左"高清"之後
要睇既話,要開個"209"台, 每個月又要俾多$20
老實講,我同好多人一樣,等有線新聞轉高清好耐.

不過,如果要多錢先有高清,我會爆粗囉.呢蠵都要食我地小市民.好無良

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2012-6-22 13:54 發表

所以, 我都唔會伸請!

241 廣告多, 播舊戲, 而且中間插播廣告。

212 節目普通, 但now 100-104, 高清用戶都唔駛加錢睇! 睇高清無線好過!
.講埋呢句,高清同3d足球,簡直係硬膠o既極致.睇波,畫面質素係其次,最重要係場波踢成點,球員發揮.你試鼢銗狴帡玨M播,免費我都唔會睇.

溫馨提示,為免大家被ban a/c,關於高清o既討論,都係去返吹水區講好啦.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-6-25 10:40 發表

點會今日都唔知幾靚
今朝件衫有囓j怪,我睇到好似突點

睇真,今日紫鳳條裙係薄莎,入面要茈援鹵

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-6-26 12:39 發表

Kenix,
好牙煙播,
咁著法
唔牙煙,不過麻煩,著裙又要著多條褲.

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-6-26 16:06 發表

唔睇圖,真係唔知紫鳳今日著透視
係囉,一朝早睇新聞,係唔會留意到.

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-6-26 17:23 發表

無迅轉高清,有線要加把勁了
真係想叫琦寶食屎,只係識得搞埋灠玨M足球/電影/娛樂台.新聞台又唔搞.搞完想睇,又要+$.都唔係路.

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-6-29 13:53 發表
今日cable早晨好似睇緊最前線咁
紫鳳仲係咁靚呀
稍嫌今朝紫鳳件緊身衫casual得滯.

2個最近都不在狀態,成日食螺絲.因住新一姐搵妳2個開刀.

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-7-27 17:11 發表
乜仲未選到新總主播咩?
乜狤鴽r,係升呀.我未見過有公司可以畀員工投票選主任/經理/部長.

江湖傳聞話升髐春媚,你咁想知,打去cable問幭o.

黑c+逼爆,紫鳳想宦[眾命咩

我仲以為姖生鬙J會唔做.

74 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。