推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

96 1234
發新話題

過檔東網新聞台女主播/記者 - 陳海雯

引用:
原帖由 jackyak47 於 2012-7-3 12:42 發表
你地要知道,有d人係請返黎做post ,邊有人咁好心機日日chat圖丫
朋友,此話何解?能否言明?

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-7-5 07:05 發表
佢染黑D頭髮會好D..................
agree. 金毛太mk look.

有線收買人命咩.要陳海雯由半夜一點返到朝早7點,鐵人都死啦.

引用:
原帖由 0000000 於 2012-7-10 10:35 發表
唔係一個直踩呀? (正常通宵係兩個輪流)
我今朝6:45開電視,仲見到海雯報新聞.0生你cap海雯纗洢Y5:30am,通常如果一個做通宵更,會做到5:00am-6:00am呢段時間.如果係2個人輪流做通宵,1:00am-3:00am個更同5:00am-6:00am個更係同一個人,而另一個主播會3:00-5:00,同埋6:00-7:00.照以上慣例,海雯今日似乎係由1:00am直落至7:00

海雯錄新聞通識,有得show長腿,係正.不過做完通宵又要錄新聞通識,有線想收買人命咩.唔夠人就快蠸苳H,同埋唔好畀咁多主播放假啦.

引用:
原帖由 keith2012 於 2012-7-13 17:03 發表

他的雙腿,非常吸引   

..呢排三間半夜一定見到佢,真係辛苦哂佢, CABLE都好耐冇新人出現了
而家主播組走2-3個人,遲9,10月,應該有幾個樣靚o既實習會做主播.

有線而家唔夠人用,海雯終於有機會做新聞最前線.

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-8-28 22:16 發表
有線咁多女主播(除咗Carman曾要佗仔之外),咁都唔夠人?
莊安宜同王靜茵辭咗工呀.曾美華大肚,頂盡只可以出vo.吳嘉佩又調走咗,主播組得返16人.hedy好似又有病,聽講王沛然又大埋肚.......
如果仲唔快啲搵返一,二件fresh grad返通宵頂檔,我睇班女皮膚全部變晒做張文采同馬秀荃.

索到爆

正,有前有後,有上有下

今朝個髮型好唔掂,外形似一個屎塔蓋,令個人睇落成個大陸妹咁.唔做mk妹,都唔洗做大陸妹呀嘛.

引用:
原帖由 keith2012 於 2012-10-10 17:25 發表
呢個頭真係

扮純情學生妹
負離子,反而唔掂.

終於見到海雯做平日新聞最前線,展現姖model身形+唔知幾多吋長長腿

引用:
原帖由 soccersoccer 於 2013-1-8 09:18 發表
尋晚真係正到無朋友
有上有下,仲出埋黑c,真係索到無朋友.

引用:
原帖由 nakgnof 於 2013-2-19 10:00 發表
如果兩個都企儭....兩雙黑絲美腿真係點頂?
一齊做晚間時段o既新聞最前線,咪有得一齊著黑c罰企囉.

引用:
原帖由 soccersoccer 於 2013-2-21 08:51 發表
Lizzie, Trista 兩個應該唔係好妥, 幾日報完都無交流
又係呢類單靠一兩幅cap圖,補風捉影同無限放大o既無聊斷估.

我早兩日8點出門口前,都有睇曬7點-8點2段cable早晨,去廣告之前播音樂個段時間,都見到姖兩個有交流.唔知唔好亂咁講.

我唔明,乜大家好鐘意見到囓D播/記者互相唔妥.就算真係有牙齒印,都唔關你事啦.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-2-21 16:24 發表
希望你唔係好似Bryan兄咁啦。

之前Bryan兄都曾經有咁樣黚d言。
個條bryan擺明唔妥周嘉儀,成日唱衰姖同其他同事關係唔好,又無真憑實據.係度齋吹,浪費版面.本壇叫做自由度大,可以畀佢keep住出埋呢鷴ost,去其他壇,應該一早被人ban a/c.

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-2-21 16:52 發表
唔止Venus,係所有短頭髮鴾k主播/記者佢都唔鍾意,次次一有女主播/記者剪短頭髮佢就接受唔到架;張惠萍逐步地剪短頭髮又唔見佢話接受唔到喎。
講埋呢句唔講,因為side track.

版主,唔該你搞清楚.佢鐘唔鐘齯k記者/主播短頭髮,純粹個人喜好,唔係重點.重點係無論鐘唔鐘意,都唔應將無事實根據o既事,講到係事實一樣,如果講洃漁e會貶低一個人,就係抺黑.佢有自由唔鐘意周嘉儀短頭髮,不過唔鐘意唔等如因此可以亂咁講姖同其他同事關係有問題,甚至因此引申到姖本人有問題.

靠估唔係唔得,不過唔該唔好當係真謠.

引用:
原帖由 soccersoccer 於 2013-2-22 12:57 發表
sorry...咁我收番前一句, 不過無交流真係事實.....睇live睇到唔係靠兩張圖吹出黎...

另外, 呢兩日佢同萍姐又係全無默契, 去廣告前後萍姐定晒望鏡頭微笑, Lizzie就自己睇機, 全程兩個鐘都係咁..Cap圖都睇到
又會我睇到有交流,你會睇唔到咁得意.而且,正路應該off咗機先私下講嘢.只不過有時大家興起,又或者有啲嘢要趕住來,先會變成係鏡頭前傾偈.唔講嘢先係正路,因為怕啲對話入咪,咁係好唔專業.我希望唔好再有人用啲主播係去廣告前一段小小時間無互相傾偈嚟做文章,話某某主播同某某唔妥,有心病,諸如此類,呢種諗法係非常無溪,幼稚,只係純粹主觀幻想,甚至淪為惡意中傷.

你咁講,萍姐同任何人都無默契.day 1睇小萍做cable早晨,唔係佢唔望人,就係人唔望佢.不過,與其話係默契問題,我反而相信係小萍唔係好適應cable啲運作.係亞記有幾何會兩個人一齊做咁長新聞報道.仲要同拍檔有咁多互動.係有線先興.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 keith2012 於 2013-4-26 11:36 發表
呢件衫佢都著左好多次
係sponsor冇新衫 定係佢真係喜歡呢個打扮
著呢套衫無乜唔好,將海雯美好身段表露無遺.最好著多啲添.

引用:
原帖由 victorcrown 於 2013-6-3 21:45 發表
恕小弟孤陋寡聞,海雯算身形高挑嗎?小弟認為她身形似乎與靜文相近。望各位巴打指教
超錯!海雯同已離開的閩菁,絕對係琦寶主播組兩條大杉.姖兩個做警訊,身高拍得住隔離啲男督察.

順帶一提,琦寶唔少主播都有model身形.我親眼見過黃穎嘉,真人都幾高.小弟身高約170cm,而姖係高過我......

96 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。