推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

有線新聞首席女主播 - 劉紫鳳

太正啦,睇到我成晚訓唔著兼硬直

紫鳳今晚條碎花連身裙好sharp!

師兄0000000,請受小弟

3/10/2011 午夜最前線

補返幾張近照

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

劉紫鳳,百看不厭

紫鳳今晚又black c

殺傷力很大的人妻組合

紫鳳今晚好正,我顧住望姖心口......上面個藍色花球.

太正呀!紫鳳今晚谷得好行呀

紫鳳連谷2晚,要休息吓,今晚無谷,希望遲啲又谷過

紫鳳又製造逼爆效果

係紫鳳肥咗定係件衫窄呢

引用:
原帖由 Ronin 於 2011-10-28 09:22 發表
she may be pregnant
都有機會有咗喎.結婚無耐就有咗,潘生都幾勤力喎

相關搜索目錄: 結婚

紫鳳放返啲頭髮落嚟

黑絲紫鳳

姖肥咗,手臂啖啖肉

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-12-3 11:56 發表

唔係次次都放上去,而且未必係同個主播
係次次都放上去,不過主播就真係未必同一個人.

紫鳳著紫色衫,仲要玲瓏浮突.

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-12-12 16:14 發表

紫鳳真係唔怕凍觀眾之福
工衣之嘛,一放工就換返其他衫啦.

睇返紫鳳以前囓D播照,發覺姖結婚後仲靚過之前,真係好

相關搜索目錄: 結婚

o尋晚Дo滯,訓,睇唔到紫鳳,so sad

好耐無見過紫鳳返早更.莫非遲d輪到姖做cable早晨?

太耐無做cable早晨,有時反應慢半拍.

紫鳳個心口最近被人打腫

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2012-2-23 10:52 發表
隻襪太黑, 似唔見左對腳
都唔係好黑.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。