推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

有線新聞女主播-黃穎嘉

繼至fit男女後,前tvbn2人組在新聞最前線合作.

引用:
原帖由 Iwciwc 於 2011-8-7 11:45 發表
短裙皇后? 都真係幾短!
短裙皇后.I LIKE IT!

睇落嘉嘉同藝員唐詠詩有7成相似.

引用:
原帖由 GoldbergAC 於 2011-8-21 06:02 發表
我成日覺得佢同曾美華係度鬥裙短~~~~~~~~~~~~
carmen有時都著褲,但嘉嘉真係一出鏡就著裙.至於短唔短,我只可以講佢啲裙條條都唔過"膝頭哥"

引用:
原帖由 GoldbergAC 於 2011-8-21 23:32 發表
最好睇係穿裙短坐高凳~~~~~~
都唔係個個好睇,但係嘉嘉有修長o既美腿,就非常好睇

引用:
原帖由 aaa246bbb 於 2011-8-22 11:20 發表

嘉嘉做至fit男女主持指日可待  
其實姖一路都有做開至FIT男女,只係負責一部份節目.做晒成集,都應該係頂吳嘉佩一集半集,唔會次次都係咁.

師兄真快手.thanks!

至FIT男女又係嘉嘉單拖?吳嘉佩莫非被out?

引用:
原帖由 aaa246bbb 於 2011-9-2 11:17 發表

唔著短裙,吳嘉佩早日被OUT
原來係我搞錯,吳嘉佩仲有做至fit男女,只係主要出去拍外景.

不過,就算吳嘉佩著短裙,都好難同黃穎嘉匹敵

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 1273# 的帖子

CABLE2大腿后同場較勁

嘉嘉做午間新聞有啲浪費,埋沒咗姖對美腿

啲影相圖真係好肉酸

最近係荃灣西站見過姖真人,好高,雖然係著褲,但都睇得出雙腳又長又幼

嘉嘉又著黑c

嘉嘉絕對係cable連身裙/短裙之后.我咁耐真係未見過姖著褲出鏡.

要間中推鮥ost,因為黃主播結婚,起碼放一個月大假啦.費事到時佢復工,個post鎖,又要開新thread.

相關搜索目錄: 結婚

結完婚咁快復工?

引用:
原帖由 overpowering 於 2012-6-26 10:38 發表

結完婚????? when?
2-3個星期前

引用:
原帖由 overpowering 於 2012-6-26 14:41 發表

oh so young to get marry waw~
so young?! 推測姖都接近30啦.

引用:
原帖由 過氣水手 於 2012-7-4 16:33 發表

可能老公仔下令 kenix 婚後要 "封腿". 所以喊!!!
應該一係成晚無訓,眼出紅根,又或者係影相出現紅眼.

至於封腿,從來都無發生過,而家每次罰企報新聞,咪又著裙.我懷疑姖屋企無褲,全部都係裙

好耐無見過黃穎嘉著黑c罰企.

引用:
原帖由 maddog67 於 2013-5-15 02:20 發表

你就好啦C兄,我都好想見到佢真人呀
請問你覺得佢真人定上鏡靚啲呢?
我係荃灣西站都見過姖真人一次,感覺上鏡靚啲.不過真人真係好高,成個MODEL咁.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。