推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

SANDY結咗婚架

引用:
原帖由 seekitman 於 2011-9-9 22:31 發表
電約Booking,燕子話裝修,全店休息!
明天照常,請早!
乜燕子返咗呢呀

相關搜索目錄: 裝修

陣容鼎盛,真係百花齊放

引用:
原帖由 skyjet 於 2011-9-29 20:02 發表

其實佢在邊一家打工呢? 是這題目的一家嗎? 冇 part 2 絕對冇壞, 只要有真功夫, 同埋最緊要足鐘! 謝謝告知!
同意,祇要part 1做得好,唔偷懶又服務態度好,我就覺得好好囉!有陣時碰到D技師拿拿淋、求求其做完part1,跟住做part2、最後飛唔少鐘完成,仲谷氣啦!

引用:
原帖由 tommychan1012 於 2011-10-8 13:35 發表

轉左場??
我都同佢打過麻雀,有冇做最好直接打俾婷婷問。

引用:
原帖由 tommychan1012 於 2011-10-8 20:58 發表

頭先問左當時人, CONFIRM左佢唔會再做呢行喇,真可惜。。。
繼CC之後, 我又少左個CHOICE喇。。。
婷婷個場我依家得返紫晴合我心水
我同師兄一樣婷婷果度紫晴最合我心水,好在最近呢次叫咗嘉嘉同紫晴做雙飛,可能以後冇機會囉

引用:
原帖由 tommychan1012 於 2011-10-8 21:30 發表

師兄同我既品味好似
我冇機會試到呢個組合
咁又唔係冇機會,女人好善變,嘉嘉都試過好多次唔做又做,咪當佢放假囉,出呢玩一切隨緣

引用:
原帖由 bb3808 於 2011-10-12 17:04 發表
[quote]原帖由 楊過之子 於 2011-10-12 16:00 發表 http://f

orum.timway.com/f/images/common/back.gif係呀, 絕對是的。我也開始失去我的源動力了,再也失去想去八樓的意慾。情巳逝,心己死,小弟弟也抬不起頭, ...
師兄都係一切隨緣啦!地球唔會因為一個人唔轉架

引用:
原帖由 ken19lam 於 2011-10-13 14:57 發表
乜而家凝記變左雀館?
係將洗手間改咗做麻雀房

引用:
原帖由 朋友2號 於 2011-11-5 14:09 發表
Hello, 上次上去凝樂澗, 見到個小妹妹好得意, 得知此可愛妹叫小燕子
有無師兄試過佢?
小燕子我試過,按摩好有心機,P1.P2.都慢慢嚟又足鐘(凝記係比較足鐘),仲好健談潻

引用:
原帖由 朋友2號 於 2011-11-9 23:27 發表

幾時既事??
大約一星期左右。

收到風婷婷就快唔做,有冇師兄知道

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-3 15:50 發表

婷婷前幾日同我講,YLK已頂了給人做,應該做埋星期二就會唔做。
新老闆會用番以前的那班技師,再加幾位新人。
依幾天我會多些去探婷婷。
唔該師兄,我已經收到婷婷短訊話唔做

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-9 11:26 發表

佢話暫時休息一段時間
應該係,好大機會再戰江湖

唔清楚,佢都係暗示俾我知,唔知我有冇估錯

祝各師兄、SPA主持、樓主、技師們、聖誕快樂,新年好運。今天收到凝樂澗短訊話有好多新技師,唔知有冇師兄知道婷婷唔做之後宜家係點情形,謝謝!

引用:
原帖由 JingXX 於 2012-1-31 22:54 發表
any update ?
係囉唔有冇師兄知道宜家點情況。

引用:
原帖由 mui 於 2012-3-17 17:33 發表
請問有無師兄知道 Mango 幾時會再返工?
Mango好似去咗詩漪情

回復 1239# 的帖子

你上141按SPA就揾到。

相關搜索目錄: SPA

有冇師兄知道宜家凝樂澗有乜嘢技師,謝謝!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。