推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-27 11:23 PM 發表

妳張大頭相係咪宋小姐呀??

誰會在意 誰會及時  只差一秒 心聲都已變歷史
忙極亦放肆 見我愛見的相知   要抱要吻要怎麼也好
不要相信一切有下次

詳盡天氣報告及預報 14:30更新

一股微弱的東北季候風補充正影響華南。

本港地區今日天氣預測

日間短暫時間有陽光,今晚多雲。吹和緩北至東北風。

展望:未來一兩日大致多雲,風勢頗大。

不要相信一切有下次

你地睇左門徒未~?

不要相信一切有下次

本港地區天氣預報 更新時間: 02/03/2007 10:45

短 暫 陽 光
氣溫 : 21 °C
濕度 : 77 %

紫 外 線 強 度    :    低  
平 均 紫 外 線 指 數    :    2

天氣概況
影 響 華 南 沿 岸 地 區 的 東 北 季 候 風 會 在 未 來 一 兩 日 逐 漸被 一 股 溫 暖 潮 濕 的 海 洋 氣 流 取 代 。 另 一 股 東 北 季 候 風將 於 下 週 初 為 華 南 帶 來 較 涼 的 天 氣 。

多 雲 , 下 午 短 暫 時 間 有 陽 光 。吹 和 緩 東 風 。

展 望 : 週 末 期 間 溫 暖 及 有 霧 , 下 週 初 顯 著 轉 涼 。

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-2 11:47 AM 發表

睇左啦...........
做咩唔叫埋我睇呀~!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-2 12:24 PM 發表

你得閒應酬我咩......

千千妹妹.....幾時可以約你睇戲呀......
OK ~!!最好睇既都睇左啦,不過依家都冇咩戲好睇啦~!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-2 12:32 PM 發表

你未睇咩......陪你睇多次....
咁好咩~!不過我do睇左lu ~!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-3 11:29 PM 發表

嘩....咁......唔睇咯!!
但我覺得劉德華well done 喎~!!

不要相信一切有下次

詳盡天氣報告及預報 10:20更新

一股潮濕的海洋氣流正影響華南沿岸地區。本港今早有薄霧,港內的能見度下降至3000米左右。此外,位於華南北部的一道冷鋒正逐漸向南移動。

本港地區今日天氣預測

大致多雲,有霧。吹輕微至和緩東至東南風。

展望:明日天氣轉涼及有幾陣雨。

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-3 11:35 AM 發表

都可以.....不過個故仔比較灰d~
如果你個人灰就睇咩都灰架啦~!!你感受唔到內容信息o者~!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-4 11:44 PM 發表

其實套戲講乜??
This film is highly impressive. All the good points about it and the outstanding performance of those participating have been mentioned in other columns and there is no need to repeat here. The only point I like to highlight is

Dennis has a kind and loving heart who is ready to help and care about the poor and needy. What impressed most is his care about animal and bird. He feeds pigeons and cares about the wounded dog. This may have brought out a message that animal/bird living in the city are helpless and innocent. Unlike human beings who can get assistance if they are poor and fall sick, bird/dog and cat rely solely on human beings to survive. Unfortunately, people tend to kill bird because of afraid of bird flu and ignore the wounded dog simply feel that it will die soon and its life has no value to them. Is it ugly, selfish and cruel?

At the end, Dennis feel lonely and the little girl will give Dennis hope and save him from drugs.

An outstanding HK movie

相關搜索目錄: Dog

不要相信一切有下次

詳盡天氣報告及預報 10:40更新

一道冷鋒正影響南海北部,隨後的東北季候風為華南帶來較涼的天氣。

本港地區今日天氣預測

部分時間有陽光,天氣乾燥。稍後天氣轉涼,今晚氣溫下降至17度左右。吹和緩至清勁偏北風。

展望:未來兩三天天氣相當清涼,氣溫下降至15度左右。

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-5 02:19 PM 發表

唔識英文tim..................
呢個世界有一樣野叫做字典架嘛...查字典囉~!!

不要相信一切有下次

詳盡天氣報告及預報 11:00更新

一道冷鋒正影響南海北部,隨後的東北季候風為華南帶來較涼的天氣。
本港今早天氣清涼,大部分地區氣溫降至15度左右。

本港地區今日天氣預測

多雲,有一兩陣雨。天氣清涼。吹和緩至清勁東北風。

展望:未來一兩天天氣持續清涼。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-6 11:34 AM 發表

以我有限既英文....係講套戲主要係帶出愛護動物呢個message....
好好反咩~!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-6 09:56 AM 發表

係咪檸檬茶嚟ga~
你好鍾意食檸檬咩..仲要飲埋潻,成日掛住飲~!!

相關搜索目錄:

不要相信一切有下次

有冇人識整閃閃字呀~???(u_u*)

不要相信一切有下次

(u_u*)   

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-6 05:43 PM 發表

你咪成日比檸檬我食果個......
when ? 點解要咁做呀~??

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-6 11:56 PM 發表

皮蛋大哥, 好, 咁都睇得出!!
臭蛋好咩~!!巡警叔叔何以見得呢~??

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-7 11:23 AM 發表
本港地區天氣預報
  東 北 季 候 風 為 華 南 沿 岸 地 區 帶 來 寒 冷 及 有 雨 的 天 氣 。 今 早 天 文 台 錄 得 的 最 低 氣 溫 為 10.6 度 , 是 今 年 的 最 低 紀 錄 。

本 港 地 區 今 ...
唔該晒巡警叔叔~!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-7 12:12 PM 發表

小捕快食惯咗,咪话佢好啰
哦~!!原來如此~!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-7 02:44 PM 發表
HIHI ~~ 大家好呀~~
有無人吹下水呀??
HELLO ~!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-7 03:06 PM 發表
千千讀緊書定做緊野呀?
咁得閒gei??
我....!!!!讀緊............另一所大學....社會大學~!!
你叫咩名呀
幾多歲~!!
做咩架~!!
係邊度做野~!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-7 03:13 PM 發表

我叫endy呀~~
乜咁啱o既?估唔到我地居然係校友~
社會大學......
係~!!!!你幾多歲~!!
做咩架~!!
係邊度做野~!!

不要相信一切有下次

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。