推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-9 11:32 AM 發表

成日都對我咁衰.......
you too 啦~!

誰會在意 誰會及時  只差一秒 心聲都已變歷史
忙極亦放肆 見我愛見的相知   要抱要吻要怎麼也好
不要相信一切有下次

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-9 11:38 AM 發表

我又對你衰咩.....咁我改好d呀.....千千妹妹~~~
咁我就等睇下你表現喇...o下~!!!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-9 11:51 AM 發表

咁你要對千千好D喇~~
佢成日蝦我架~!!;

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-9 12:06 PM 發表

咁慘呀....唔緊要啦~佢都話會對妳好D~
我做見證人~~
佢邊會丫...我就黎好恨喇~!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-9 03:32 PM 發表

咪信下佢囉~~無蝕底o既~
你返黎拿,LUNCH食咩野呀~?

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-9 03:55 PM 發表

去左食日本野呀~~
食左個魚生飯
嘩嘩嘩~)))))))))咁正呀~!!!

不要相信一切有下次

回復 #1815 31024 的帖子

31024係咩野意思架~??

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-9 04:30 PM 發表
...

有無見過距地??
邊個黎架~!!D衫咁古怪既~!!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-9 04:31 PM 發表

但係人地當你痴線呢......
你咪聽佢UP啦~!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-9 05:52 PM 發表

今晚有朋友生日~
梗係又去劈啦~!!

不要相信一切有下次

詳盡天氣報告及預報 10:40更新

一股潮濕氣流正影響廣東沿岸地區。本港今早有薄霧,部分地區能見度下降至約2000米。

本港地區今日天氣預測

大致多雲,部分地區有霧,有幾陣微雨。吹和緩東風。

展望:星期日有薄霧,風勢增強。下週中期天氣溫暖。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-10 10:51 AM 發表

.........
嘩嘩嘩嘩嘩))))))))))))))))))))))))正呀~!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-10 11:07 AM 發表

因住食肥你呀
你啦我定喎….我多多都食得落~!!嘻嘻~!!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-10 11:17 AM 發表

無你符
哈哈~!!!!!)))))))))))))))

不要相信一切有下次

我決定走了 我放下字條
以百分一秒 明快的結束了
與你若果完了 我不想再撒嬌
走得有型 總好過 留低打擾
我決定走了 我拒絕動搖
我帶著笑 退出 我想瀟灑些少 ya~ ya~
今天這一走 損失多少
來年大概會揭曉
等他朝 先點算 不管了

不要 捉得到 你這飛鳥
讓我脫身了 也夠慶祝了
即使以後要治療 仍然絕不痛哭慘叫
提及你 還在氣 會被看小
他朝你 先追悔 都不緊要

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-10 06:07 PM 發表

培養感情去街街??
哈哈~!!!依家去街街lu~!!

不要相信一切有下次

Good morning everybody ~!!

詳盡天氣報告及預報 10:40更新

一股清勁至強風程度的東北季候風正影響華南沿岸地區。本港今早有薄霧,橫瀾島的能見度下降至2000米左右。

本港地區今日天氣預測

多雲,有薄霧及有一兩陣雨。吹清勁東風,初時離岸海域及高地間中吹強風。

展望:本週中期部分時間有陽光,天氣溫暖。

不要相信一切有下次

回復 #1861 千千 的帖子

唉))))好頭痛呀~!!~!!"

不要相信一切有下次

跟你抱著 未等於愛上 不再抱著 未等於不想
你我在這分鐘 說過無緣再見 下秒鐘再湊巧碰上

即使一起 貌合卻又神離 分隔兩地 日夜掛著愁眉
再各自結新歡 卻暗地拿你去比較現有的 始終偏袒你

不要相信一切有下次

好好笑咩~!!咳到成晚訓唔到呀~!!黑心鬼~!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-12 11:03 AM 發表

我關心緊你都話我黑心......唔係呀~
有冇睇醫生呀......駛唔駛我陪你睇先.......
睇醫生又要食藥......!!:

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-12 11:05 AM 發表

唔好飲凍野呀......知唔知呀....講真~
咁係咪要飲熱既橙汁呀~!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-3-12 11:11 AM 發表

唔食藥唔好嘛......我餵你食呀......
你咪鬼咁肉麻啦,一陣間人地誤會咁點算呀~!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 31024 於 2007-3-12 12:30 PM 發表

已經誤會了~~ 嘻嘻

好慘呀...今朝忙到屎呀
慘慘~!!食番個豐富既lunch囉~!!

不要相信一切有下次

回復 #1874 31024 的帖子

我想搵首歌,唔知你可唔可以幫到我呢~?
戴夢夢-間歇性

不要相信一切有下次

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。