推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我係男 8月7 嫖完 唔知有冇中招呀 個身有D痕 (呢度痕一下個度又痕一下) 又唔會話好痕 有D要抓下
有傷風感冒 咳 有D燒  隻手有出紅(班)兩達仔  一日之後冇左  冇乜胃口 下面又冇咩事 有D想自殺  靚女行過都唔想望
星期四去政府到睇下 有哂心理準備 有冇人知大約係咩病 好後悔

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-8-15 12:42 發表

新朋友 ,唔好太緊張 ,定d來先
7/8果日有冇做足安全?  全程用套呀? 有冇親吻? 有冇用佢提供果d毛巾抹身???  
出紅班 2達 ,可能係日常生活環境/食物敏感姐 ,我食完海鮮都會痕幾日紅幾日
如果冇出現任何病徵不適 ...
更係全程用套啦 毛巾冇抹jj  有抹身 我一向對海鮮完全冇問題 皮膚都係
而家D病徵好似愛滋呀 如果我過幾日去驗血冇事  D病徵仲係度 係咪代表我三個月有愛滋
今日仲有肚ALL  好驚愈黎愈多病徵
呢排真係食唔安訓唔落 成日睇性病D野 心情差到爆

我11月先可以check A士 2012我真係玩完
你地講個個DR.HO 係旺角中心 OR 惠豐中心 個個
佢地個度有冇得驗血之類架 下面冇事 個身就有事

我今日都睇左醫生 驗埋血 用左成千銀   我D病徵好似性病 周身痕傷風之類 佢睇完之後話唔係有病
聽完佢講D野 個心冇咁DOWN  個心都係悶悶不樂  
但係凝住自己好似有野咁  過兩日先出報告
仲係有肚痛

因為嫖完先黎D咁嘅野
我先驚

我想問驗血係咪可以驗哂所有性病桇?

驗血有報告打左黎  我miss左個call呀
係唔係我諗多左 冇事洗鬼打黎  有事先叫我返去睇醫生
定係有冇事都會打黎講聲

負擔到既話 去睇私家好D  睇政府 明明冇事都睇到有事

我都係玩過一兩次ja 好似中左招咁
三個月後驗aids先驚
打個(乞痴)我都覺得係個D病引起
係咁留意自己個身有咩事
心理真係好大壓力

疑似姐 唔好諗得咁灰 向好個方面諗

回復 15123# 的帖子

出去睇私家啦
咪鬼睇政府

可唔可以pm我DR HO 係邊一個  睇完頭10頁都唔知邊個
唔該

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。