推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

有線新聞高級女主播 - 張曉雯

本主題被作者加入到個人文集中
張曉雯影近鏡大頭嗰陣時,個像好似2008年仲係留短頭髮嘅梁靜雯。

講起Venus,佢今年三月生完女之後,喺咪已經坐完月就歸隊?冇記錯佢四五月曾經做過一輪外電報導。

引用:
原帖由 0000000 於 2011-9-24 22:40 發表
24/9/2011 新聞最前線
一見到Venus嘅新look,我發覺到又多個「百變張曉雯」嘞 ;只希望佢唔好gel頭,因為我唔需要第二個吳嘉佩
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 0000000 於 2011-9-25 10:33 發表
25/9/2011 至FIT男女
好鬼朱慧珊feel,仲以為朱慧珊去咗有線

引用:
原帖由 overpowering 於 2011-9-25 14:30 發表
mami in short skirt again
It's a dress, not skirt.

引用:
原帖由 0000000 於 2011-9-17 19:57 發表
17/9/2011 新聞最前線
簡直就將Venus嘅身材表露無遺,佢唔係咁有料到吖哇?仲有條腰帶,希望唔好修腰變挺胸啦。

引用:
原帖由 0000000 於 2011-10-26 06:14 發表
26/10/2011 午夜最前線
百變張曉雯真的變吳嘉佩了......剪頭髮都剪得頻密過人。

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-10-26 22:44 發表

咪玩啦,雯雯點都唔會變到同吳嘉佩咁肥,點可以話姖兩個似.
淨係髮型啫,冇其他。

引用:
原帖由 0000000 於 2011-11-2 20:54 發表
2/11/2011 新聞最前線
今次真係 ......唔係又剪多次吖?由吳嘉佩變咗做吳君如,百變張曉雯你想點呀

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-11-3 01:18 發表
9流髮型.個間贊助髮型屋真係要拉去打把.
......都唔知呢個係髮型師嘅決定定係張曉雯本人嘅決定,就算想自己啲頭髮留長嗰陣時靚啲都唔使剪得咁頻密吖?就算係一個月先剪一次頭髮都唔算過份吖,但係Kenix真係超級頻密,差唔多一、兩個禮拜之內就去剪頭髮

引用:
原帖由 0000000 於 2011-11-5 00:27 發表
5/11/2011 午夜最前線
引用:
原帖由 ykktsh 於 2011-11-5 18:43 發表
呢個短髮造型比以前果個好好多wo..
好鬼朱慧珊feel……

引用:
原帖由 0000000 於 2011-11-19 00:12 發表
19/11/2011 午夜最前線
睇佢而家個,都唔知佢仲有冇得再剪(唔通好似莊思敏咁剷青?)。

22-11-2011

23-11-2011

30-11-2011

2-12-2011

唔通《至Fit男女》係12月7號拍嘅?

14-12-2011 傍晚時份

又剪頭髮?Venus可以話係眾多主播/記者(包括其他台)之中剪頭髮剪得最密嘅一個。

而家一睇Venus個頭,都唔知佢仲有幾多頭髮可以剪落去。唔通學莊思敏剷青咩?

14-12-2011 下午要聞

引用:
原帖由 overpowering 於 2011-12-18 22:57 發表
cute bow-tie~
I'll get the job done.

15-12-2011 下午要聞及傍晚時份新聞

16-12-2011 下午要聞

引用:
原帖由 0000000 於 2011-12-17 21:16 發表
17/12/2011 新聞最前線
跟一跟張曉雯另一個背景嘅圖片:

20-12-2011 下午要聞

好明顯《至Fit男女》係12月21號拍嘅。

21-12-2011 下午要聞

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。