推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

72 123
發新話題

過檔香港電台女主播/記者 - 李朗怡

引用:
原帖由 WiCE 於 2012-6-3 09:32 發表

可能因為1858件衫搞到朗怡成個人都悵bookbook,所以2349朗怡換第二件衫
引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-6-3 09:57 發表

真係件橙色衫攪到佢好脹 ,而且個人感覺紫色果件靚好多.
直頭好似有咗BB咁。

引用:
原帖由 0000000 於 2012-7-9 18:11 發表
9/7/2012 財經報道
輪到Connie等Crystal

引用:
原帖由 hihihellohihi 於 2012-7-30 20:15 發表
下午都有朗怡負責提要
咁上晝邊個報提要呢?

引用:
原帖由 magshek 於 2012-8-6 15:44 發表

謝謝師兄。 嗚...  今日... 好see-thru咁喎... 平時著呢件白色面衫好似無乜事... 但係今日可能真係熱得濟,朗怡可能係著o左上次出過事果件好薄o既黑色打底衫,上次呢件黑色打底衫微透白bra,好鬼sexy :l ...
黑色?唔係紫色咩?

引用:
原帖由 magshek 於 2012-8-6 16:08 發表

師兄係咪講緊果件前面開鈕o既紫色面衫?
http://www.youtube.com/watch?v=QeQhZGc9u84
上次朗怡著呢件衫時真係極級出事,朗怡企o向螢光幕右手邊側身時真係... 無得彈... (好想o係鈕 ...
我就係講緊嗰件紫色衫。

原來舊年11月李朗怡啲頭髮係長過鎖骨架

引用:
原帖由 0000000 於 2012-8-27 09:18 發表
27/8/2012 互動新聞台新聞報道
今次冇電鬈髮尾。

引用:
原帖由 0000000 於 2012-9-4 22:29 發表
時事通識 (本港對少年重犯判刑)
我諗周嘉儀唔會著呢條咁嘅迷你裙。

引用:
原帖由 newbird 於 2012-9-11 22:31 發表
朗怡微博: 暫別新聞部前最後一日,在直播室直踩了三粒鐘...膀胱告急不過很有滿足感 衷心感謝每一位的鼓勵和包容,見證了我三年來的成長!世界很大,很想走出去多學多看多經歷,希望一年後,大家會見到一個更成熟自信 ...
咁即係除咗讀書之外,仲包唔包過檔?

引用:
原帖由 socalli 於 2012-9-11 23:31 發表

留意第一句...暫別新聞部.......一年後應該會重返...........
希望李朗怡小姐早日學成歸來

引用:
原帖由 astray098 於 2012-9-23 13:09 發表
好像兩個禮拜 冇見
幾時走都吾知
真是一年後回巢嗎?
甘好可愛的主播  真是吾捨過
唔係9月12號就係Connie嘅last day咩?

引用:
原帖由 泥賤淤 於 2012-11-8 19:16 發表
又再推文,唔係俾人lock post就唔好了
28日、28日咁計啦,每個月推一次,推到佢學成歸來為止。

已合併相同帖子。

引用:
原帖由 ivanfung 於 2013-8-15 18:23 發表
朗怡回來唔好比人剪短髮就可以,佢現在很漂亮
你唔好抱咁大期望好,我怕你到時失望更加大鶧}時又上薨D多次;你知你謚捸C

引用:
原帖由 qualcomm 於 2013-10-24 21:49 發表
實情李小姐衋Y髮係咪稍為修過薨O?

引用:
原帖由 ivanfung 於 2013-10-25 11:12 發表
無比人剪短把頭髮算唔錯,希望朗怡會比安排做香港早晨
你唔好開心得太早住,將來浀n難講,你都係有番個心理準備好齱C

引用:
原帖由 andymaldini 於 2013-11-11 13:21 發表
唔係狐狸精,報新聞都順眼順耳d
唔好再話人係狐狸精喇。

引用:
原帖由 ivanfung 於 2013-11-17 10:07 發表
李朗怡返錯來真係,在英國好地地長長秀髮,返來一陣比人剪短髮
都話鬻A要做足心理準備架啦,事關剪短頭髮呢樣炟u係意料之內。

引用:
原帖由 ivanfung 於 2013-11-18 10:47 發表

今次的短髮比上次略為長一點
唉......你講埋佢啦,戥佢剪短頭髮可惜係你話,跟住今次短髮仲長過上次剪又係你話,你想講乜呀?

引用:
原帖由 overpowering 於 2013-12-11 13:04 發表
佢個頭好懷舊鴰
佢點懷舊法?

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2014-4-25 23:12 發表

如無估錯,轉組乃因佢唔想返通宵
唔會N,而家主播人手又唔係唔夠,照計點都唔會編李小姐返通宵啦。我諗而家李小姐好大機會同趙燕婷、宋紫艉@樣,轉做專題組記者。

本帖現已解鎖。

本帖現已解鎖。

72 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。