推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔東網新聞台女主播/記者 - 陳海雯

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-3-14 23:25 發表

要有線新聞高清,睇怕都要等個免費電視牌批咗先會肯順手搞埋.
如果政府唔批呢?到時唔止冇高清208同高清209,連免費奧運都睇唔到(有有線第一台睇另計)。
引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2012-3-16 12:05 發表

現在電視越來越大, 有線既節目就越來越矇!
幾時先肯制作16:9 既節目??
有線成日都話自己啲嘢係獨家,但係就全部都集中喺體育度,特別係成日講嘅3D英超;新聞、娛樂同電影呢?就輸蝕俾其他電視台好多好多,即使有高清娛樂台(HD212)都係咁話。

有線呀有線,你不如諗諗計點樣做先少啲客戶投訴之餘,同埋點樣先快啲有16:9加高清新聞台睇啦!

相關搜索目錄: 娛樂

唔止《午間通訊》,連今日嘅《下午要聞》都見到佢。

引用:
原帖由 JaceYiuHKNY1 於 2012-6-7 06:49 發表

海雯B最終要同閩菁調位返通宵  ,佢仲係3位裡面最食柴既一位。個比之前殘o左!

不過,BB既新Promo就係麵包頭同又白又滑美麗長腿全出
點解Lizzie會叫「麵包頭」嘅?

引用:
原帖由 batxhim00 於 2012-7-10 19:36 發表
向好方面睇...(只是估吓)
可能她住在cable附近...
返放工都方便,咁高層知道就咁安排
又一個住荃葵青?

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-8-28 22:07 發表
有線而家唔夠人用,海雯終於有機會做新聞最前線.
有線咁多女主播(除咗Carman曾要佗仔之外),咁都唔夠人?

引用:
原帖由 keith2012 於 2012-8-29 21:10 發表
18:30 有線新聞
Lizzie轉咗髮色?

回正題,Lizzie之前唔係都曾經返過通宵以外嘅時段咩?例如朝頭早《Cable早晨》咁。

引用:
原帖由 keith2012 於 2012-8-31 01:11 發表
30-8-2012 有線新聞
傍晚六至七唔同人?-我冇記錯呢一日六點至六點半係Taly負責嘅。

引用:
原帖由 keith2012 於 2012-8-31 02:00 發表

係Taly,  因為一向cable 6-7都係兩個人分開負責, 好少同一個人做哂整個鐘新聞.
但係我之前冇記錯係同一個人做晒傍晚六至七嘅新聞架。

引用:
原帖由 keith2012 於 2012-9-1 19:49 發表
1-9-2012 7:30 有線新聞最前線
Lizzie拍Jasmine,之前有冇試過?

引用:
原帖由 keith2012 於 2012-9-10 21:48 發表
10-9-12 有線國際最前線

今日佢好靚
Lizzie嘅髮質改善咗好多好多,冇咁蓬鬆。

引用:
原帖由 JaceYiuHKNY1 於 2012-7-24 14:01 發表
海雯BBo係10號波期間扎麵包髻 (cap o左圖)
跟進7月24日凌晨:

28-7-2012

30-7-2012

引用:
原帖由 JaceYiuHKNY1 於 2012-8-8 15:32 發表
有好多海雯BB既相。代人貼post,相片來自『高高啦主題頻道』

8/8/2012 上午要聞 (09:00)
由上晝六點已經開始出鏡。

引用:
原帖由 0000000 於 2012-8-10 13:31 發表
10/8/2012 午間通訊
另有《上午要聞》:

11-8-2012 下午要聞

引用:
原帖由 0000000 於 2012-8-14 06:29 發表
14/8/2012 有線新聞 (06:00)
呢一日連《上午要聞》都做埋。

引用:
原帖由 0000000 於 2012-8-18 10:13 發表
18/8/2012 上午要聞
另有《午間通訊》Lizzie都有做。

引用:
原帖由 0000000 於 2012-8-21 06:39 發表
21/8/2012 有線新聞 (06:00)
仲有《上午要聞》:

引用:
原帖由 avandme 於 2012-9-13 11:20 發表
個樣都幾好.,不過比較MK. 做半夜時段會適合D
MK?初初第一眼望Lizzie都有咁嘅feel 嘅,但係而家已經冇晒嗰種feel 喇;你睇佢啲頭髮都染晒深一啲嘅啡色就知啦。

不過今晚個髮型真係非常之唔錯,同之前嘅相關髮型有過之而無不及。

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-9-12 15:11 發表
跟進7月24日凌晨:

引用:
原帖由 keith2012 於 2012-9-21 00:08 發表
20-9-2012 8:00國際最前線, 9:00 晚間新聞
擺埋Taly喺佢相關版面度就更加完美嘞。

引用:
原帖由 JaceYiuHKNY1 於 2012-9-21 22:33 發表
支持海雯BB,起碼畸寶無短髮令,令到佢長髮或者麵包髻全保。 不過閩菁就相反,剪到成個台灣中天張雅婷咁,分分鐘變第2個『陳美茵』!

如果想繼續欣賞BB既麵包髻長腿全包宴既話,千祈唔好剪頭髮,唔係就弊啦 ...
咁Hedy呢?我見佢自從剪短咗頭髮之後,呢幾個月一直都keep住而家呢個長度。

引用:
原帖由 JaceYiuHKNY1 於 2012-9-22 19:49 發表

即係唔想BB剪到成個『陳美茵』,唔係既話所有MK妹同wet妹感覺就掃走,換o黎既就係老套廠妹
而家嘅Lizzie都已經冇晒MK嘅感覺啦,仲成為一個年輕得嚟帶點成熟嘅少女添。

30-8-2012 國際最前線

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。