推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 0000000 於 2013-4-12 06:27 發表
11/4/2013 夜間新聞
Karen都用SAMSUNG Galaxy Note?

引用:
原帖由 benbenben123 於 2013-4-12 20:57 發表
佢有d波路睇,間唔中仲有事業線睇下Tim,j死人
鑑於有網友向我反映,你黚d言都幾露骨,麻煩係修改一下,唔該。

引用:
原帖由 B-52 於 2013-4-23 10:28 發表
最失敗係對鞋 ...如果著返低至中跟鞋會靚好多
睇落好似係平底鞋,不過係高Z鞋形狀。

引用:
原帖由 chob 於 2013-5-14 13:52 發表

"無事生非"

算啦,呢齯H同佢講乜都冇用。

引用:
原帖由 bryanfung 於 2013-5-14 13:47 發表
雯雯同劉晉安傾到咁開心,小心傾傾下變到好似周嘉儀同許方輝咁撻著啊,到時形象都無哂,工都保唔住
引用:
原帖由 bryanfung 於 2013-5-15 11:02 發表
雯雯同晉安好似收儉了好多昨日,我係雯雯老公都唔想自己老婆同其他男仔關係咁好
你諗多鰴

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2013-5-15 12:04 發表

唔好理呢屭末,寫多十次八次無人理無人回覆,齯H無癮就以後都唔寫.
冇可能架。遲齯@再有女主播/記者剪短頭髮,佢又會再蒲頭架喇。
好似佢呢鑨楦N安全感翵k人,好難會有女仔鍾意佢;都唔明佢點解仲緊張過潘生,佢又唔係鄭萃雯個老公,咁緊張做乜?你慌個劉晉安會撬個人妻牆腳咩?

引用:
原帖由 ronno 於 2013-5-17 19:50 發表
雯雯次次一熄燈OFF咪都同隔離個主播好好傾
仲好 laughing添

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-5-19 10:46 發表

加埋佢老公又係TVB做左咁耐,,真係佢兩公婆玩晒啦 希望佢地快D生留件,,潘生年紀唔細啦
七十後尾,今年過埋生日先35歲咋喎,OK啦;最緊要係Karen幾時受到孕隉C

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-5-25 22:29 發表
結左兩年婚先整住家菜,,點解潘生仲咁好營養,,唔通係出面食飽先番屋企
或者佢之前有整,我地唔知呢。

引用:
原帖由 siuw12 於 2013-6-20 21:16 發表
提提你,唔好淨係打表情符號薯^應啊。

引用:
原帖由 phmleung 於 2013-6-27 23:49 發表

數日內,因為伍瑋瑋在微博表示即將再次做駐廣州記者。
又駐?我一直都覺得伍小姐係咁多個TVB跑街記者之中係特別少扒鵅C

引用:
原帖由 litakwong 於 2013-9-22 03:23 發表
佢係咪有的似鄧麗君?

多謝你嚘|網之魚

引用:
原帖由 litakwong 於 2013-9-24 18:42 發表
不用謝, 只係您未答我問題..
Karen佢唔似。

引用:
原帖由 kisskisslove 於 2013-11-1 21:11 發表
雯雯
多謝你對鄭小姐麊Y賞,但請你留意自己黚d言字數,唔好太短。

引用:
原帖由 carron 於 2013-11-4 23:10 發表
第二幅整咩鬼成個馬碲露側面
馬碲露側面係咁麉均H我唔覺喎。

引用:
原帖由 0000000 於 2013-11-21 19:13 發表
21/11/2013 七點新聞報道
鶩茧"JAPAN 012"鴷~國人同個鏡頭揮手添

引用:
原帖由 0000000 於 2014-2-3 09:38 發表
終於都轉人
次次見親Karen都凝住佢幾時笑。

引用:
原帖由 ivanfung 於 2014-4-20 12:10 發表
自從比人發覺雯雯同晉安傾到好開心,說他們有關係之後他們好像收了好多,有時仲無計傾tim
係收「」。

我講唯一一次,冇偈傾係唔等於不和鵅C

引用:
原帖由 crazypoop 於 2014-6-15 15:37 發表
Jojgouogouohjhoihip
提提你,請勿胡亂打一大堆文字。

本帖現已解鎖。

2-5-2016 香港早晨

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 0000000 於 2016-5-7 11:38 發表
3/5/2016 香港早晨
3-5-2016 香港早晨天氣報告

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

5-5-2016 香港早晨天氣報告

23-6-2016 香港早晨

23-6-2016 香港早晨天氣報告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。