推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

36 12
發新話題

有線新聞女主播/記者-鄭閩菁

雖然閩菁都幾靚,,但係三小花中只愛靜文一個

原本靜文講ge另一位可愛同事就係閩菁,,仲以為係茹茹tim

三小花中,閩菁的確較漂亮,但還是喜歡靜文呢

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-10-14 05:17 發表

多D去佢果個有線Blog啦`1
梗係有去啦~靜文reply過我幾次tim

有線安排兩小花長期番通宵真係好殘忍

靜文就黎調去做記者,,唔知邊個會陪閩菁番夜??

閩菁尋晚條短裙仔太distract,,點睇新聞ar

閩菁近期真係全部時段做勻晒,,cable想特訓佢??

閩菁隻腳夠長,如果著薄黑c效果會更加靚

睇番半年前ge相,最唔起眼係閩菁同靜文,依家兩個都sharp左好多

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-1-27 18:27 發表
我係咪冇睇過呢張相呢?好似唔多覺有Trista同Eugenea嘅?仲要係素顏look喎。

不過一見到Eugenea件黑白橫間T-shirt,直頭諗起佢喺ETV嗰陣時嗰句:「做乜"wun(唔識打)"我入監倉喎,放我出去,我 ...
我有睇過呢集ar不過講真靜文做童星果陣真係一d都唔靚

CABLE拎閩菁黎較飛,,出面一件開大差GE褸,,入面得黑C

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-6-24 20:09 發表

我喱D鐘意對腳多過上圍既人
佢2位真係引死人
安怡50年不變ge薄黑c,,,反而閩菁冇c仲正

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-13 19:01 發表

感覺上關善茹都係鐘意拍d比較有經驗ge女主播…
好似紫鳳拍佢,見到佢就有講有笑
關善茹仲諗住做幾耐主播

引用:
原帖由 jay88 於 2012-8-1 11:47 發表
就算唔係絲...
條裙短D都好呀~~~
TRISTA好似無之前著得咁索了...
睇靜文個訪問話D衫係公司安排的,,,就算閩菁想著短D都唔得

10年3小花,,閩菁>靜文>海雯

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-8-17 15:36 發表
果然心想事成
不過閩菁今日條裙有d怪雞
條裙太長,,應該露小小大脾先岩比例

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-8-28 22:28 發表
cable好唔人道.閩菁淩晨3點返到公司準備cable早晨,仲要做埋午間新聞.咁搞鐵人都死啦.
CABLE早晨要3點番到去??上次問盤菜佢話香港早晨5點番去就OK

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-8-28 23:08 發表
?你直頭走去佢微博問佢?
佢好NICE,,好快就覆左我

trista

嘩~好挑逗喎,,閩菁短頭髮+短裙,,仲有MISS WONG眼鏡LOOK

拿,,呢個早晨組合就似樣啦,,應該規定30歲以上唔淮番早

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-11-29 21:11 發表
仲有個鬘萿k會大樓入面訪問陳鑑林鶩蚗僕棺銴k記者,唔知係咪佢呢?
有冇相

THX JACKSON仔 後生女出去做下記者咪好囉,,李家文都唔讚成D學生未學行先學走

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-11-29 22:45 發表
證明我冇認錯人啦

另問Trista都係樹仁生?
2011年畢業,,同年有趙珮瑜,施樂秋,伍慕蓮,梁家寶,林芷彤,李詩敏

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。