推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

97 1234
發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

鐵人鄭萃雯今日番左十幾個鐘

引用:
原帖由 lilywhites 於 2012-1-10 20:45 發表
如果雯雯同小珍一齊做早晨會更開心
我係咪好貪心
俾小珍抖下啦,,日日5點鐘番tvb好慘ga,,香港早晨真係雞肋黎

karen喪笑其實都唔怪得佢,你知d導演幾鍾意講野撩女主播,連馬秀荃都成日中招

佢25歲就結左婚 希望佢冇簡錯人啦

郭詠嘉走左,,潘太做閒日630指日可待

如果佢整走眉角粒墨會仲靚

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-4-23 09:02 發表
雯雯
呢D相都成兩年前,,睇黎果便D師兄冇咩新貨賣

SNOWY個樣好薯,,應該係岩岩入TVB冇耐  條短裙仔真係好性感

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-5-1 21:48 發表
岩岩去朗怡個微博睇野..點知畀我發現左呢樣野..
http://weibo.com/u/2742080561
你地D fans恨到啦我個馬大仲未肯開微博

karen同盤菜ge對話好搞笑

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2012-5-2 19:45 發表

不如我地係微博同其中一個主播講, 託佢幫我地傳話, 叫馬大都開微博, 等馬大知道自己幾受FANS愛戴!
馬大見咁多同事開微博好快會開架啦

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-5-2 19:52 發表

順便傳埋俾紫盈知喎,我相信紫盈受歡迎ge程度一定唔輸蝕過馬大.
其實要受歡迎真係要學karen做記者,,因為我身邊好多人都唔睇83,,浪費晒83班靚女ge心機

karen真係好親民,,係weibo好樂意覆粉絲

始終都係唔知佢點解咁傻豬轉去做記者

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-5-4 10:57 發表

睇下係邊個la有冇回過你呀,brother
karen唔係我杯茶不過我感覺佢好快會取代SNOWY做微博女王

相關搜索目錄:

KAREN 27歲結左婚,,但係紮起條馬尾似個實習記者妹

碎雯以記者身份報天氣係咪代表其他記者都有機會報???

引用:
原帖由 MW2917 於 2012-7-1 21:23 發表
所以我send左email去無線新聞部問袁生lor
PS:其實你有冇識ge人係無線新聞部做架?
你唔係識果個導演側田咩??

引用:
原帖由 MW2917 於 2012-7-3 10:22 發表
我估袁生欽點左鄭萃雯報天氣了
碎雯呢D親生女梗係得花仔歡心啦

引用:
原帖由 MW2917 於 2012-7-3 10:35 發表
但其他人就無得報天氣,好唔公平JE
等下啦,,依家係得C朗,雪菜,芳婷未報過新天氣,,應該係時間問題JE

碎雯條裙好靚

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-14 11:08 發表
雯雯近日做乜走性感路線
尋晚靚到
SHOW下大脾仔

KAREN露咁多肉,,佢老公會唔會炸型

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-14 18:44 發表

點會呀,日日都見到la
潘生日日見JE,,但係唔想益我地MA

碎雯會唔會覺得好悶,,日日都係寫稿報天氣,,冇得出去採訪

97 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。