推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

44 12
發新話題

過檔信報財經新聞的吳晨茜

引用:
原帖由 cole888 於 2012-9-12 19:35 發表
給喜歡發放主播相片的人:

希望你不要再貼主播在fb的相片
雖然她們在fb的相簿,不是所有都設定為私人
但不等於她們希望自己的相片在網絡上流傳
亦不等於你有權在網絡上流傳
你想你的相片被人評頭品足嗎?
你們作 ...
我明白你的意思,,但不是完全認同,,作為馬大FANS我反而希望有多D佢GE私人相流出

引用:
原帖由 keith2012 於 2012-9-27 19:03 發表
張張相都冇美腿睇...保守派
部NOTEBOOK真係阻頭阻勢 好心拎走佢啦

引用:
原帖由 am9998 於 2012-10-29 21:50 發表

返唔返去就唔知!但不會再於ATV出現!
同黃SIR辭左職啦??

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2012-12-6 14:08 發表
find到張now tv主播合照
睇唔到丫,,POST多次好嗎

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2012-12-6 14:13 發表
http://marketing2.mingpao.com/htm/financeseminar2013/htm/mrwong5.htm
俾個網址你
幫你POST啦 葉文炘同晨西都走左好耐,,呢個TALK唔知係幾時搞呢??

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-1-23 22:35 發表
咁又係,鶧}時齯H話Sandy離開now點知成真在,去左atv
佢之前唔係去ATV,,係同黃SIR間投資公司打工,,睇佢微博張相依家應該去左間股票系統公司度做,,可能唔會再出鏡啦

相關搜索目錄: 投資

黃SIR間野收費咁貴,,真係有咁多人幫襯咩

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-1-23 23:21 發表
tvb財經記者咁弱雞請女神茜番去取代林小珍仲好
四個電視台之中,,TVB財經組陣容最弱

引用:
原帖由 0000000 於 2013-1-23 23:28 發表
連亞視都不如?
剩係丘紫薇同曾熙雯都已經夠晒青春活力啦

引用:
原帖由 solar3210 於 2013-1-23 23:33 發表
有幾弱呀?平心而論TVB 都冇24小時財經台,人數一定最少。但••收視就贏幾條街。有線同NOW大部份時間得一兩點收視。夜晚就長期零收視仲差過ATV
個人意見JE 如果講財經我情願睇NOW同ATV

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-1-24 09:01 發表
所以上年黻]政預算案嚚袛竄}係now鴷D播做主持咯
上年係EMILY,,今年唔該派LISA去

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-1-24 09:20 發表
好啊,lisa好正,但最好joyce快]升級做財經台主持,之後俾佢做埋論壇主持
仲有最靚果個Fiona都未去

財經台

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-1-24 09:48 發表
但fiona就真係可能要等多2-3年先有得做論壇主持,因為佢而家連駐港交所記者都未做
Fiona咁靚,,希望Now加佢人工,,唔好比佢走

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-1-24 09:55 發表
走就唔會走注啦,因為佢資歷尚淺
如果想發展好D,,應該過去83台,,佢係果便應該係TOP 3

建議版主鎖左呢個POST,,因為一D已經離開左新聞界GE人應該暫時CLOSE FILE,,等佢重返新聞界先開番都未遲

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-4-9 13:52 發表
你唔好倒亂
呢個只係按照呢個版GE慣例,,晨西重返新聞界版主自然會開番個POST啦

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-5-5 00:13 發表
知道

個POST仲未鎖咩

回復 831# 的帖子

見你15日冇推POST,,以為你放棄左晨西嘛

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。