推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔有線新聞女主播-馬秀荃

引用:
原帖由 PLKLSPC 於 2013-2-4 22:26 發表
熱烈祝賀馬大小姐開weibo

建議馬大小姐叫紫盈跟隨
紫盈應該唔會開微博

引用:
原帖由 zakyuk 於 2013-2-4 22:29 發表
yeah
佢開微博
最驚佢冇恆心,,幾個月先UP一次,,開左等於冇開

藥煲荃都幾親民,,肯覆下FANS,,唔似有D人放低張自拍相就閃人

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-2-5 09:51 發表
有可能開
佢唔係交采雪瑩果個圈子,,到時玩微博又唔互相關注,,比人問起都唔知點答

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-2-5 09:57 發表
但佢地facebook都add做friend啦
交采冇耐之前個FB仲睇到FRIEND LIST,,,係冇紫盈,,做左3年同事日見夜見都唔ADD唔知點解呢

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-2-5 10:03 發表
你搵唔到
SEARCH左CONNIE同KONI都冇喎

引用:
原帖由 win_ggt712 於 2013-2-5 18:04 發表
唔知小姐點睇佢個外號呢?
有無恆心玩落去呢?
不如係微博問下佢幾時先報天氣同埋上次提要係咪做替工

智慧荃

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-2-5 22:22 發表

呢d敏感性問題我勸你可免則免,不如問下點解開微博
馬大講左點解開微博啦,,你冇睇咩

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-2-5 22:27 發表

點解先?
佢話

可以方便睇大陸消息,,我就唔信係咁簡單啦

引用:
原帖由 win_ggt712 於 2013-2-6 12:23 發表
代表青春開始流逝,係一個警號
就黎25歲已經係警號啦

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-2-6 13:05 發表
ching, 秀荃睇落特別唔襟涯/老
尤其比起+2
佢講左係皮膚敏感,,呢D好難斷尾,,只好嘆句天妒紅顏

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-2-6 13:10 發表

身子弱就唔好涯咁多喇,做外電或專題罷了
不要再說了

馬大好擦得喎

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-2-6 17:40 發表

一個食晒,咁勁抽
睇D野食一PAIR PAIR咁,,點會一個食晒AR

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-2-6 17:44 發表

或者大食呢
男兒口大食四方,,紫盈......

交采同雪瑩都冇FORWARD馬大開微博GE消息,,係咪驚人地粉絲遲早多過佢

引用:
原帖由 win_ggt712 於 2013-2-6 19:26 發表

一日唔報高清天氣都好難過白雪頭
白雪成8千幾個粉絲,,如果佢TAG一TAG馬大個名,,馬大

粉絲數目一定激增

引用:
原帖由 win_ggt712 於 2013-2-6 19:34 發表
白雪無論皮膚,聲線,自拍功力都在小姐之上
聲線好主觀,,自拍方面馬大都未出招,,你言之過早啦

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-2-7 16:13 發表
做主播工時長,作息不定時,好少假放,所以個個身體都唔好。

馬大皮膚敏感。
鈺文重感冒。
嘉儀沙聲。
雪瑩濕疹。
卓兒睇中醫。
陳珍妮又係大藥煲。
高芳婷沙聲。
呢D小病痛個個都有啦,同主播冇乜關係

原來有人鍾意食開心果

引用:
原帖由 win_ggt712 於 2013-2-7 20:36 發表
白雪對腳
不過小姐唔需要,都唔會好似白雪咁收兵。

發牌對我地都會係好事,五個台主播界之間既競爭會更加百花齊放
但係白雪粉絲多喎,,馬大個微博吸引唔到D唔識佢GE人關注

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-2-7 21:32 發表

其實唔難估
開估啦

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-2-7 21:40 發表

唔好玩我喇,估對無獎金,估錯比人笑,估唔過
PM,,估錯唔笑,,估中加分

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。