推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

97 1234
發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-2-14 19:32 發表
Ruby? 我以為黃麗幗。
原來係你在何處,林燕玲
佢係咪做左D乜野得罪人老婆

雯雯件衫好過人著過..係時候要退役啦
唔通今日朝630同晚630都係佢做

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-2-16 09:23 發表
多人著先好,可以比較
咁馬小姐著得靚唔靚先

佢地粒墨真係孖生都冇咁似

聽到KAREN話交配左兩年都唔成功,,差D笑死

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-3-9 19:58 發表
一定唔止兩年
結左婚先計數嘛

估唔到係KAREN冇份去飲,,仲以為會搵盤菜頂更

點解盤菜+2會一齊放假GE,,好小有喎

引用:
原帖由 p805061010 於 2013-3-11 20:51 發表
剛先雯雯做新聞頭條,點解其他人唔見左既
紫盈呢?
紫盈BB今朝5點鐘番工,,你想佢直踩落去

引用:
原帖由 0000000 於 2013-3-11 21:03 發表

姚生葉生文采是但一個做都得啦
點解要萃雯頂埋...當人鐵打咩?
都係讀多兩段提要JE,,你又唔知人地今日幾點先番工

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-3-14 21:11 發表
會唔會雯雯玩埋週末630
呢期週末630都係佢同ANDREW啦,,係因為+2搞到D更亂晒龍JE

引用:
原帖由 0000000 於 2013-3-14 21:29 發表
上個月已經係佢]兩個,有乜理由今個月又係
兩個都係力捧嘛,,ANDREW青靚白淨D師奶好deb糖

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-3-14 21:31 發表

咁會做死雯雯嚘菕A呢個月唔駛休息喇,至擔心同肥佬的和諧,M人頂週末630好窩
我唔關心佢同肥佬

和唔和諧,,一日未生仔都仲有轉機

根據雯雯微博所講GE工作時間,,佢番到屋企老公應該訓左

引用:
原帖由 龍龍九II 於 2013-3-17 23:08 發表
訓左都要彈起身喇,大佬唔彈,細佬都要喇
唔好講啦,,比番D幻想空間我

肥佬最開心,,終於唔洗食自己

回復 10941# 的帖子

九點半又關佢事??

契女又出場,,冇人能擋

引用:
原帖由 陳志雲 於 2013-5-19 10:38 發表

雯雯人緣一向好,睇佢結婚有幾多人黎就知
加埋佢老公又係TVB做左咁耐,,真係佢兩公婆玩晒啦 希望佢地快D生留件,,潘生年紀唔細啦

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-5-19 11:36 發表
七十後尾,今年過埋生日先35歲咋喎,OK啦;最緊要係Karen幾時受到孕隉C
懷胎都要10月啦,,計埋製造過程,,到BB出世果陣潘生可能已37,38歲

回復 11047# 的帖子

結左兩年婚先整住家菜,,點解潘生仲咁好營養,,唔通係出面食飽先番屋企

碎雯就黎駐廣州,,仲以為契女有特權添

97 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。