推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

過檔東網新聞台女主播/記者 - 陳海雯

引用:
原帖由 jackyak47 於 2011-10-11 07:30 發表
我幾鍾意睇佢報新聞,個樣又CUTE

不過想講下朝早果個老主播(唔想講名) 我見到佢就轉台
唔好咁講啦~~唔通個個主播一到30歲就轉行咩

海雯化妝太重手啦~~同佢年紀不相襯

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-11-6 15:08 發表
唔係又係嗰個女仔名阿Sir吖?
呢個阿sir好勁ga,,以前係花式單車冠軍,,攞過好多獎

lizzie係咪唯一一個可以融化tracy ge後生女主播??

佢調左去做編輯,,就快番黎啦

我都係鍾意黑黑實實ge靜文多D

引用:
原帖由 JaceYiuHKNY1 於 2012-4-28 01:46 發表

長腿妹終於都要換鞋,好正!

換鞋後,佢對長腿好睇過蔡穎芯條『筆芯』。
蔡穎芯就唔好提啦我最掛住羅慧沁同靜文條『筆芯』

CABLE叫女主播露多D,,TVB就叫女主播著多D

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-10-9 14:45 發表
今朝個髮型好唔掂,外形似一個屎塔蓋,令個人睇落成個大陸妹咁.唔做mk妹,都唔洗做大陸妹呀嘛.
講打扮,,好似靜文索d,,難怪上位都快d

引用:
原帖由 大無謂 於 2013-1-3 17:59 發表
呢排果位大嬸Anita (張惠萍)做左好Q耐7:00 - 9:00 am 時段....好心快D換左佢放佢番零晨更啦....影響市容.
唔好玩啦,小萍都不知幾靚

引用:
原帖由 0000000 於 2013-1-3 18:29 發表

不過剪短o左頭髮就爭D...

FOR ME

1.羅慧沁
2.張惠萍
3.鄭源源
4.黃凱欣
5.鄭閩菁

海雯件褸唔洗咁誇下話,,睇落仲富貴過曾美華

引用:
原帖由 JaceYiuHK148 於 2013-2-14 12:39 發表
海雯BB失o左蹤 ,唔通去o左流放!閩菁復職既路就越o黎越接近,BB就要准備俾May姐流放3個月。
後生女出去學下野都好GE,,佢實習做過體記之後都未出過去採訪啦

引用:
原帖由 JaceYiuHK148 於 2013-4-9 11:44 發表
海雯BB既大脾特別正
靜文太幼,,閩菁太粗,,海雯對腳就就岩岩好

點解冇左4月18日GE CABLE早晨??

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-4-19 00:38 發表
你指Lizzie冇做呢日鵅mCable早晨》?
就係冇圖所以連邊個做都唔知

引用:
原帖由 JaceYiuHK148 於 2013-5-19 00:05 發表
海雯BB既童顏配model身材已經贏NOW既Fiona一大截
Please click to page 1
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=367094&extra=&page=1

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。