推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

過檔有線新聞女主播-馬秀荃

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-2-23 12:27 發表

如果今年美茵都走埋,你話83班少男fans點算
83係SELL專業新聞資訊,,任何人都岩睇

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-2-23 12:37 發表
今年班記者唔係鬥雞就係肥妹(講事實,非針對),點上大^? 點接替馬大?
你話

鬥雞果個我覺得幾靚,,但當然及唔上馬大

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-2-23 13:14 發表
如果親中=專業,咁無線真係專業。
親中同梁粉係袁花GE個人選擇,,目前黎講TVB GE新聞中立性仲令我滿意

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-2-23 13:18 發表
有人話馬大會去now, 係唔係真ga?
卓兒BB+馬大小姐
諗到都
D人亂UP JE,,冇證冇據,,唔好呃自己啦

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-2-23 13:23 發表
係,不過我睇馬大段文字,未必係轉行。
利申:中文會考A
馬大話追尋理想,,目光唔係會放遠D咩,,留番係新聞界咪太過狹窄???

食飽D,,精神D,,最後一日報新聞唔好蝦LOOK啦

引用:
原帖由 albertwins 於 2013-2-23 15:29 發表
最後話一陣有周未闖蕩果時真係笑左出來, 好可愛
可愛又點,,,睇埋今日就冇得睇啦

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-2-23 15:35 發表
轉公司咋
唔轉幕後或者仲有得見
可能轉做報紙呢,,見鬼見馬咩

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-2-23 15:45 發表
去now啦,陳馬聯袂出擊
D人亂UP,,馬大冇親口答我唔信

引用:
原帖由 win_ggt712 於 2013-2-23 19:29 發表
我永遠唔會忘記果晚我為小姐狂奔返屋企睇荃新天氣
回想起來,,小姐不續約的決定早已作出,,難怪失去荃新天氣的機會呢

引用:
原帖由 albertwins 於 2013-2-23 20:05 發表
最後一個8點新聞, 快看
睇緊啦

再見馬大小姐

睇見馬大笑得咁開心,,我都冇覺得傷感....
http://www.youtube.com/watch?v=MwnWBNjNjuQ&feature=youtu.be

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-2-23 23:06 發表

如果遲d嚮生果見到馬大sell野你就傷感勒
馬大做乜野我都會支持,,只要佢開心就可以

幸運地由實習留到現在,讀書做記者,畢業後也幸運地做了主播,多謝各位一直指教,包容我的蝦碌及粗心。說真的沒有什麼不捨,工作反映自己的不足,也更了解自己喜歡什麼,想要什麼。各位行家,很快就江湖見啦

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-2-24 01:07 發表
聽落似係跑新聞, 但係邊間呢?
wb 有人講到好似真係去 meow 咁
馬大唔講實有佢理由GE,,可能要過冷河唔講得住呢,,遲D先知咪仲有驚喜

得一張咁小,,,冇YUKI,,姚生,,+2同其他同事GE合照

引用:
原帖由 PLKLSPC2 於 2013-2-24 12:22 發表

豬咀瑩:喂Josie,你蚨禰颻m我3日之前先蚢L,有無洗架
馬大:唔知呀,無所謂啦,以後都唔使再紘BB D衫,話唔定幾日後又係你茠

http://attachment8.timway.com/month_130 ...
last day唔明馬大點解唔花d心思襯衫,,而係著一件snowy著過好多次ge舊衫

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-2-24 17:17 發表

今朝睇左,音樂有d煽情,好似馬大“Gone”左咁
anyway well done
係邊個整GE,,,馬大走得咁開心,,個MV搞到好似吹D打咁

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-2-24 18:46 發表
睇下馬大走得幾開心,祝福馬大小姐前程似錦
願我所愛以後帶著笑口 便無憂
願明日他會替代這個舊朋友
永遠共你廝守

0兄有冇馬大8 點圖,,你尋日冇POST丫

引用:
原帖由 0000000 於 2013-2-24 21:24 發表

冇...張tv card打柴

睇番其他壇儮,臨走都冇得罰企
企都冇用,,尋日馬大著褲

引用:
原帖由 ronno 於 2013-2-24 21:27 發表
馬大既吸引力真係好勁,想當年詩泓,女王Akina離開都無今次馬大離開咁,令到咁多人入黎一齊歡送馬大

可見既將來睇怕只有嘉儀,雯雯呢2大台柱離開至有咁既情況
雯雯會同老公一齊係TVB做到退休

嘉儀就難講D,,未有83台之前TVB D女主播都有強制退休年齡,,好似魏綺珊,,趙麗如,,周潔儀

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-2-24 21:34 發表
霸位先,第5000個Post
馬大頁數已經係雪雪GE一倍,,,證明收兵唔一定谷到人氣

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-2-24 21:58 發表
呢幅相既馬大好屈機
所以話姚生同葉生坐係佢地附近,,平時睇唔小好野啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。