推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

過檔香港電台女主播記者 - 程潔明

我都係決定要去港交所,,要親口多謝FIONA同送盒朱古力比佢

窄幅上落,,能否維持升勢??

真係捱唔到尾,,FIONA

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-3-11 15:55 發表
[quote]原帖由 juddtrump 於 2013-3-11 15:50 發表 真係捱唔到尾,,FIONA [/quote要求佢賠償
要佢免費同我補習

相關搜索目錄: 補習

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-3-11 16:08 發表
補咩習 ??
乜都補下啦,,中文,英文,健康教育

唉..小明明..唔該爭氣D啦

由FIONA 1月28日駐港交所計起 (23580) ,,港股一直反覆向下,,要求派冇咁靚ge饒慧珊重返港交所

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-3-13 16:36 發表

連你都放棄她,唔好喇,
雖然Fiona無Sandy咁可愛,
我都幾中意睇Fiona的笑容,
話左見到小熊熊要走貨,
你要守紀律先得
唔知SANDY會唔會上GOOGLE搵到呢度,,但我覺得FIONA可愛D,,希望你睇到唔好嫐,,你都OK架

明明浦頭,,跌幅略為收窄

FIONA今日特別靚,,係升市GE訊號

午後倒跌,,收市22533,,是誰的錯

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-3-15 16:39 發表
明明
都係時候轉下更啦,,明明都去左個半月,,的黃浩霖過去就岩啦

黑潔明

靚女在前,,忘記點數......

FIONA已提醒大家今日有可能紅色暴雨

歡迎收睇體育快訊

Fiona終於唔洗番港交所,,會唔會係升市GE訊號

Fiona番左黎,,好滾動 陣間先CAP圖

FIONA乜咁早呀

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-4-8 10:50 發表
但唔好忘記,你個Fiona同我個大Sandy都番過早
FIONA果陣仲係學生,,番早晨當係練兵JE,,畢左業之後都未番過早晨啦

最喜愛的NOW主播終於番黎啦

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-4-18 16:41 發表
Fiona
難得番左黎新聞部,,以後都唔好走啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。