推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 細摩 於 2008-4-7 12:09 發表

摘日不如撞日, 今晚食, 大家有無意見??

我兩位~~~
今日.....你地去唔到架啦......
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 March 於 2008-4-7 14:04 發表

甘遠今晚真係唔得喎!!
連埋個氣氛....我覺得係值五舊水既....

引用:
原帖由 細摩 於 2008-4-7 14:49 發表

kenny, bobo問我地有幾多人??

商旅皇唔知今次有無拍拿呢?
我幫人地問,佢話十幾人....

如果我地join咪多五六個,唔join我地自己要將臺又得

thanks

剛剛問酒店.....番禺要成千蚊晚....

真係利物浦......

相關搜索目錄: 酒店

幾點.....飲一陣走得唔得....

引用:
原帖由 細摩 於 2008-4-8 14:55 發表

可以, 但唔准打招呼
跟誰打bobo定daisy

有獎抽.....有女溝

引用:
原帖由 March 於 2008-4-11 11:49 發表

係咪燒雞翼
燒雞翼果班去左....以前bobo partneramy之前果個場...好似變左跳舞場....不過話有...好多少女響佢間房...

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 March 於 2008-4-15 13:57 發表

新世紀唔好去啦...又殘殘舊舊!!

甘你可以去死佬榮食花甲煲
水魚雞

引用:
原帖由 March 於 2008-4-15 17:21 發表

其實死佬榮唔係唔好食只係貴得過份...佢d廚房小菜都做得幾好!!
咁我地幾時組團去食

不如就同細摩同日去啦

珠海........我又去

賭馬都在北角嗎??????

香港區.......我盡力......

一千蚊買0:0波膽咪肥仔水...哈哈

引用:
原帖由 March 於 2008-4-24 11:34 發表

你有無興趣夾返份
老死唔買......

引用:
原帖由 March 於 2008-4-28 11:46 發表

我請左假了...等你地睇下行唔行得?? 你收到我個sms嗎?
盡力中..........

引用:
原帖由 toolbox2 於 2008-4-28 12:10 發表
這間cafe 是不是無間道? 捉隻鬼出來
十五日完左啦.....

引用:
原帖由 toolbox2 於 2008-4-28 12:23 發表
ok ga wow....try take the holiday 5/2
我請唔到..............

引用:
原帖由 細摩 於 2008-4-24 10:01 發表

今次贏左一千都可以掟入我地旅行budget, 五月四條友俾多一千姐

話時話, 禽晚好彩無大~~ 不過實俾呀色屌柒我地....真係開0:0, c7 12碼唔入
兄弟們,不如用一千元,加埋每人夾百幾元,捐個水窖,聽晚睇電視有詳情...

我自己都會捐一個.......

無人蘇我

成皮野都要買你借...有冇睇小左摩少呀你

嘩......企鵝乜你傳聖火傳到0黎呢度呀...

一次意外...足以致命.....

rmvb都得....我都想買返過喎.....

結婚禮物

相關搜索目錄: 結婚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。