推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 March 於 2008-5-7 16:02 發表

順便傘...絛喎你有無試過TV OUT ? 會唔會起格?
咁星期五得唔得呀.....
我地可以去台灣景點嘛.....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-7 22:05 發表

相識三週年
同我地呀

星期六係咪..................................

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-8 14:20 發表
細摩瀨野實錄最新情況就係:

比多幾日去玩
咁峰迴路轉
咁星期六見.......

難.......難.......難....

電聯啦

我又要去........................>.<

我九成去唔到....今晚零晨要去葵涌做野...

引用:
原帖由 March 於 2008-5-14 10:18 發表

賭完馬去葵涌fit晒
嘩....要做野呀....
當然要休息夠先啦.....

晚一點confirm你地....

去美琪度..................

恭喜.....恭喜.......

聽晚做到四點呀

今朝無返又比人咋型...難道真係唔使訓先得

加入...................................

七點半至八點得唔得...........

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-19 11:07 發表

明明六位點解攪到成10位架??

值得返啅
三場都返啅

哀悼呀.......仲hh..........

乜野夢.....................................

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-21 10:31 發表

問得好,

話說禽晚最終去左聖記.

大被同眠, 訓到三點再響多一炮.

之後再訓, 發夢聖記頂樓有間NC, 但我坐左係廳到.

肥婆黎招呼, 整左件囡俾我坐, 陀地靚妹, 坐左陣唔知咩事條女彈左我檯.

之後我 ...
我比較有興趣你......去聖記之前去左邊

咁攪鬼............................

流定堅去既先......................

引用:
原帖由 March 於 2008-5-26 10:00 發表

星期二我得!! 睇下kenny得唔得!!
盡力.........有點難........

引用:
原帖由 March 於 2008-5-28 10:54 發表

係呀...你好快d黎攞返如果唔係我post上去bid左佢!! 起碼值九舊水
咁今晚出唔出來賭馬??

冇電差呀

星期五飲野......大家ok嗎??

引用:
原帖由 March 於 2008-5-28 11:59 發表

白色果盒係電差呀!!
唔係十三a呀

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-28 12:02 發表

我應該唔得, 因sat先返工後澳門
澳門........係咪拍拖更先...

引用:
原帖由 色即是空 於 2008-5-28 12:02 發表

好呀....係咪去BOBO 度...噚晚有人好掛住妳
有人掛住我...你好驚奇咩:lol

唔去bobo度, 去星期六果度, 你得咩:lol

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。