推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 樂園路海鮮沙灣快K一條龍

引用:
原帖由 markLee 於 2011-11-30 16:47 發表
560 抵玩啦 !! 有飲又食 。不過沙灣聽講係九反之地,成日係港聞版見到呢個名 !!!
我有兩年年初一都響果度, 又試過兩年個個星期都響果度出現
又試過住人果度, 又試過響附近租地方給人...
以前果度又平又好玩又平靜

由掃3沙1水後, 果度變曬天, 亂到七彩, 唔同字頭入去爭飯食
攪到我都絕跡

大哥們記得小心, 沙灣係少數我知道, 會有公安跟客尾拉人既地方...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-30 17:23 發表
收到。要通知大海了!
唔係聽返來, 我真正有兩個朋友都響沙灣出過事

我諗六七年前有去沙灣既都知, 最好食既燒烤就響東方紅門口
開左好多年, 都鬥唔過利刀同斧頭....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-30 19:22 發表

我就話沙咀好D...起碼乾乾淨淨...地點都近皇崗...囡囡咪又系果D查到鬼五馬六既5尺爭一寸.....

沙灣就污糟邋遢..D囡囡週街企...坑渠邊企兩个...路邊又踎几个...

人多去玩,玩完就 ...
沙咀 ??? 唔係呱, 黃金時代一早過左啦喎

我就最唔鐘意沙咀, 以前最旺果陣"單位"又多, d女又好似澳門咁
因為行2,3,5 玩一陣就想了你想房走多轉, 三沙一水我印象最差
之後掃果輪, 乜人都保唔住, 識人都要坐幾日先走得喎

沙灣以前好好多, 又多女, 又清靜, 又唔復雜
仲有真空場, 又可以響女女家過夜..

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-30 18:00 發表
沙灣我都試過每個星期六必定去lunch k, 食快餐... 系d女多到嚇親你... 當然, d quality 可以差距好大...
我都算系半個深圳人, 我都真系唔敢系個邊過夜.. 曾經識過一個16歲零3日既女女, 我每次都叫佢出黎羅湖過夜.. ...
沙灣以前多二奶, 又唔雜, 多數響d囡囡屋企過, 連酒店都唔駛租..

係掃左三沙之後, d古惑仔焗住過果面搵食先差好多..

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-30 17:44 發表
我識得沙灣睇場的大佬。是香港的老聯前坐館。但我從來不和他講這些事的!
係好多個大佬, 咁先煩, 以前得一間酒店
其餘係細k, 都不知幾太平...

講咁多, 因為我以前個個星期都響果邊
之後仲響沙塘布生活 (唔去k果隻)
我見個最好既, 到而家都冇見過更好既, 又係果度.
第一次將囡囡私有化都係果度

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-1 08:43 發表

原来师兄系呢度有最好的回忆。。。。。。
甘系咪而家吾好去呢。。。。
去玩無所謂既, 其實夜場度度都係英雄地
但去街就要特別小心

如果唔係直上 - 100個no

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-2 00:57 發表

水庫條路單綫,小小事都塞  
有高速唔會塞....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。