推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

咪當自已系大爺

引用:
原帖由 血魔 於 2012-5-31 12:00 發表
北上消費,好多兄弟都是平時慳錢,上去豪花,可惜這幾年北上風氣越來越差,在這個娛樂場,真的是欺騙與被騙是不停的上演,套用師傅說一句,囡囡唔放你血就唔系囡囡,這我也真的沒話說,因為某程度上來說是對的,

...
魔少, 我就有d個人見解...

講所謂總理...

睇下真係有幾熟啦, 總不能有自己著數時就當朋友, 沒著數時就當消費者吧
換個計數軍真, 但係囡唔夠既, 你又會有其他唔滿意既0者
仲有d潛規則, 好似你call媽咪訂房, 總要比面揀佢果組一兩條囡, 唔係人地都落唔到檯
而訂房媽咪組囡未入, 其他媽咪帶囡大部份場都要罰錢, 所以咪有一d兄弟鐘意花街0羅
個個都要食, 十個做夜場, 九個都古惑架啦, 過得自己過得人咪ok 0羅

至於囡

我真係未聽過狼狗咁大膽攪個客, 當然如果比少左錢, 唔帶套等等, 比人找麻煩就唔出奇

借錢預人地會還, 大佬呀, 夜場喎....

帝豪我剩係去過一次, 十位兄弟六點到, 得三個揀到, 之後聽到都怕怕, 反而桑記好似ok d

我永遠都有一條規矩, 出來玩, 乜野都係等價交易, 但唔係明碼實價, 去得酒樓都預左人地收茶介架啦, 就算收完加一服務費, 我地都會慣性留返幾蚊做貼士, 係咪 !!

相關搜索目錄: 娛樂
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 血魔 於 2012-5-31 15:10 發表
好妈咪还是有的,婷姐还不错,
不过如果你地识长毛,问下人家,人家只耳仔都聋埋,是师傅主场,
这个黑场,我是不去了
係呀, 我而家連樽庄啤酒都唔敢飲...

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 AINY 於 2012-5-31 16:50 發表

要学七公啦。。帮妈咪玩感情。。一毫子都无得比。。。
踢爆

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-5-31 18:20 發表

我好彩,留意到唔對路
亦如SAFE_SEX師兄所言
經常提醒自己:「在下一不英俊,二並非富豪,三不是情聖,不過一介普通嫖客而已!消遣歸消遣,千萬不要太過自我陶醉!」

後來知道佢爭幾皮賭債街數
而我,只係 ...
我都係果個答案, 幾皮野街數唔係重點

重點係你覺得拿到的更勝幾皮野, 同埋比得起果幾皮野0羅
邊有邊有呃邊個架...

引用:
原帖由 冰河 於 2012-5-31 23:50 發表

飯堂是賣假酒的,真酒只會賣給少數常客!
你唔飲都知 ??

d囡囡話, 半島酒店d牙刷, 全部都會reuse, 你信唔信呀

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-6-1 01:00 發表

唔好咁講,只不過對佢地無乜性趣。為求熱鬧d才隨便坐坐吧!
揀飲擇食

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-6-1 11:19 發表

经常有青岛的女Sales在深圳场Sale酒, 那些应该不会假吧 ?

不过我最近都学精左,只喝罐装.
我都問過相熟既, k好多唔係青島比錢請, 而係個場比錢請架.......

大酒吧有d就係青島請既..

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2012-6-3 19:57 發表

劲高手
跑第二...

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-6-4 12:05 發表

你是来的,就轮到我买定支正野大家饮。
我加入.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。