推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-14 11:57 發表

未到最後一刻都未知係緣....定係孽
你話我而家呀
無論是愛與被愛,也是串步難行

失踪人口....呀

引用:
原帖由 色即是空 於 2008-8-15 10:56 發表

都好呀....咁十二點上面等啦
做乜尋日唔覆我sms, 成班兄弟得你一個無覆咋....

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-15 15:14 發表

住家菜   又係奄咸魚??!!

咸魚都可以好多骨.....
千年道行一朝喪通常都係呢d情況發生

最後十九天.......很難挨的十九天
之後既kenny仔, 可能會變曬.....

比鬼mar更鬼.....

引用:
原帖由 色即是空 於 2008-8-15 15:29 發表

通常多骨O既魚先好食...所以先多人梗骨
見人見智啦.......梗親果d通常都係食cheap魚既

引用:
原帖由 March 於 2008-8-15 15:26 發表

變曬?? 你下個月擺酒結婚呀
收心養性...........

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 toolbox2 於 2008-8-15 16:41 發表
2009,9,9
2010,10,10

幫你擇定好日
:bird:

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-18 11:49 發表

我明白啦, 呢o的叫:力不從心!!!
即係.....不舉??????

仲有十四日..........每一日其實都幾難捱
過得到...就收成正果.....

你講你唔去得呀.............

我都有d..........窄窄地

咁人地無不舉嘛.......

人地好積極咁釣緊細魚食架啦, 你唔好咁啦

所以我咪叫摩少唔好咁0羅

連續三晚都係訓四個鐘....真係破曬紀錄

最慘我已經唔後生呢
好彩.....得返十三日要過呢d日子....

我係唔會咁既............十幾日後.....

請問大家講緊星期五定星期六呀???

邊個拳手???去左英國果個???

尋晚去玩又無我份....強膠膠咁響屋企....

又睇影展//////我都好耐無去了...

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-21 15:16 發表

你要習慣下無左我地o既夜生活~~
打打下麻將走左0者....唔使杯葛我呀

相關搜索目錄: 麻將

引用:
原帖由 色即是空 於 2008-8-21 15:16 發表

我地都無去呀....係有人收到個不明來歷o既SMS 叫佢去睇影展
sms咁鬼.......等我一陣問下貓安先.......

三輪..........

影展周不時有一級片,,,,,,,,,,,,,
仲要係只播三兩個星期....

果鬼而家大家少左咁多去m&w咩, 以前一個星期四五晚,而家一兩晚......

不過細飽(如果我冇估錯係邊個), 一向都唔串架,又唔會玩野, d人點會"火"到佢既

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。