推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 March 於 2008-8-26 16:06 發表

多謝呀筆 有幸成為比你foc的男人
做乜突個咀出來.....難道你想口x....
無論是愛與被愛,也是串步難行

Happy hour 無水食嘛.......咪唔緊張d客0羅
我尋晚經過...尖沙咀bobo樓下, 警方大掃場
呢幾日都唔駛去....

我唔去係而家唔想飲咁多酒0者......
quota越用越少啦....

牛骨煲..............牛宴......我可能唔到啦

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-28 15:17 發表
溝通係一種技巧, 又有同事瀨左鑊金了
下個會到我, 四面受敵. 都唔明老細一走, d人就立刻爭權
最緊要出糧, 你地攪野唔好下下攪我啦

請半日假.....咁鬼.....

咁你請定假未呀.....

引用:
原帖由 細摩 於 2008-9-1 12:18 發表

俾人安左追蹤器, 我成日係march同呀安手機上見過
咁鬼......阿安果個接收得勁好多.....哈哈

相關搜索目錄: 手機

戒嚴.........

早知行過來搵下你啦......

死貓王......飲啤酒都貓, 跟住重要狂發信息

相關搜索目錄: 啤酒

挑....唔夠猜咪唔好同人地猜0羅.....

引用:
原帖由 toolbox2 於 2008-9-3 11:59 發表
即係吾使加飛?.......
可能要, 下午前回覆你....

引用:
原帖由 toolbox2 於 2008-9-3 18:43 發表
有心 ..................................
要多兩張....唔該...

台北係天價......
台中就有得諗, 但係都係香港價......

明天會打麻將嗎

相關搜索目錄: 麻將

下次可以預埋我啦,,,,,,,,
我既幸福真係過唔到三個月架

引用:
原帖由 細摩 於 2008-9-8 14:17 發表

老友, 一於熟習水性, 係漁排或遊艇飲酒開心好多架~~
可惜....黑黑實實0岩我.....

星期六晚........飲到貓貓地........好難得......攪到咁

相關搜索目錄: 遊艇

引用:
原帖由 toolbox2 於 2008-9-8 17:32 發表
,禮拜六吾係cont機咩?又輸俾老mar,輸完又輸, 老mar 幾時到亞洲食飯慶祝,and 問左D飛退吾到喎!
D飛我要架....星期幾比我....呀

我今晚唔得呀......一早約左要同同事食飯, 最快八點先散..

引用:
原帖由 細摩 於 2008-9-10 10:05 發表

岩曬你~~~

FROM 814 OLDGUN

在北角清風街天橋底,
從廚房到樓面, 差不多全是北角「東寶」的舊將  
老細之一某女士 乃前灣仔「妹姐小廚」的主理, 其小菜聞名於灣仔宵夜一族, 她們的水蟹粥曾是在下之至愛, ...
有冇店名呀??

引用:
原帖由 March 於 2008-9-10 09:46 發表

你有你釣魚, 我有我飲湯
趕住左右逢源慶團圓呀

相關搜索目錄: 釣魚

引用:
原帖由 細摩 於 2008-9-10 10:06 發表
]

星期六打俾再傾啦~~ 食飯改聽晚, 等埋kenny仔!!
thanks

尋晚無陪貓安跳舞..............攪到佢發老脾......

相關搜索目錄: 跳舞

挑....我話十分鐘後上......小d麻煩, 你又咁又咁
對住d有選擇性缺憾既小朋友, 真係麻x煩

因為見你好想上嘛....但係你個target又做緊野....

引用:
原帖由 toolbox2 於 2008-9-10 14:59 發表
挑,何必等十分鐘聽電話,直接陪佢返工啦
  湯馬士都明, 你而家都未知發生咩事,緊係唔係你咁講啦, 陪什麼???

引用:
原帖由 細摩 於 2008-9-11 11:46 發表

禽晚去左三個場, 最撚扑街係發仔個場!!!!h:" /> h:" />
乜見到你果陣已經第三場架啦....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。