推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 細摩 於 2009-1-3 11:55 發表

去錯夜場搵錯女??
係紅顏禍水.....証明收心養性係錯既.....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 March 於 2009-1-5 13:24 發表

收心養性都係睇下自己點介定!!!
總會有d時候覺得玩到有點累...想返屋企!!
如果搵到個值得你珍惜的人就好難計教得太多啦!!
如果值既就緊係無所謂啦

真係信下命, 唔去搵, 可能真既先會出現

呢個禮拜大家都好似有d lucky喎
我都中左好幾場馬....

我又多謝

星期五飲得幾開心...下次繼續

今日大家有冇興趣hh呀

引用:
原帖由 March 於 2009-1-14 11:06 發表
左眼眉跳係好定係唔好呀...!!!
左眼跳就會係"左眼跳財,右眼跳災"

引用:
原帖由 March 於 2009-1-14 12:04 發表

我今晚試下買韋達騎師王...睇下會唔會黑死佢..定係入我財先
唔好啦掛....我尋晚買左啦喎.....$35蚊

引用:
原帖由 細摩 於 2009-1-14 15:07 發表

我用左成副身家買左韋達啦!!!!
咁聽日咪可以買樓0羅

恭喜恭喜

點解星期一特別倦架

我實無問題架, 你問下其他兄弟啦

他們約了去hh, 我未收得工...

九龍城邊間呀.....
星期四五我都應該得, 不過阿安果間要訂位, (聽講好多人)
不如confirm左佢果間幾時食先啦

我聽晚得...但係
六點半到九龍城.....有d難度喎

全部人唔見曬.....尋晚貓曬?????

尋晚有人比賽前話利物浦一定會贏
我話都唔一定架,
結果打完比人耀武揚威左半個鐘

引用:
原帖由 toolbox2 於 2009-2-2 18:22 發表
dont use the lamp too much....on big bet ma
聽日試你話果間日本野, 大家有冇興趣....

無反應

咁一係改星期四0羅...........

等我都買條三串一和先.....

終於分手了.......................................

引用:
原帖由 細摩 於 2009-2-4 10:15 發表

kenny 你請食魚旦
請食咩都得, 最緊要下次再有介紹, 記得叫埋我

引用:
原帖由 細摩 於 2009-2-11 10:20 發表
各位, 團長為march, 團員有我, 重有無人參加, 星期一至三.

另外, 問下巢皮, 5號仔有無機會一拆三?? 同埋點樣為之一拆三呀?
星期日起行得唔得呀...我可以請一日假....

引用:
原帖由 March 於 2009-2-11 14:09 發表

星期一我都要十二點幾先行得...依家諗緊去cp定ds
尋晚場荷甲攪得掂嗎

你住開果間
星期一有特價房, 但要十二時後入房....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。