推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

41 12
發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-17 18:25 發表

學下夏天哥租個 apartment 咪可以解決問題 我諗東莞有排靜
深圳識租酒店真係安全的, 你心諗真係同女友開房, 就唔會驚啦...

相關搜索目錄: 酒店
無論是愛與被愛,也是串步難行

風水輪流轉, 有身份地位有錢既

而家反而無野攪唔敢攪, 真係要阿Q一下

炮房安全過酒店

心虛先係最大既問題, 同女友出去玩, 外出開房都咁正常

唔響叫雞區域咪OK囉

半記大堂按就一早知, 係咪全部按摩房都唔比開...有保留
起碼我知邊度有, 不過唔會開名咁解

深圳酒店, 無安全講喎, 正常以前都會同女朋友住同租酒店, 深圳要訂記已經係多過一年事,
所以我話談不上什麼保安緊張, 除非你話紅燈區, 夜總會樓上果D酒店

陣地仲有好多, 知唔知就另一件事

但有D為發洩而發洩咁喎....響香港谷得好勁?

引用:
原帖由 Retav 於 2014-3-31 14:22 發表

當然唔會係為發洩而發洩啦。。。
不過,講真,又唔係為感情啊。。。哈哈。。。我都唔知為乜。。。
特登去執兩濟仲要換人接力.....仲唔係

我知既葉問故鄉尋日仲係如常運作...

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-18 12:26 發表
上星期五 (五月九日) 的大新聞

TIMWAY 戰地記者柴爺第二天便出報告實況報導

九流香港傳媒十幾天後報導,可知 TIMWAY 柴爺掃黃資料確是又快又堅

節錄網上新聞

(綜合報道)(星島日報報道)東莞大掃黃 ...
呢單野好鬼....星島蘋果都係當傳言做....

明明係拉左人封左場, 正常佢地會問當地公安部門, 次次都必定回覆, 今次......

DISCUSS果面都有相睇...沙咀一直都用來犧牲的, 咁多次大打都係開佢刀.
龍華就無辜D, 總之好得罪記者, 而家呢個時勢, 惡過中XX呀

美國都禁過酒, 中國都禁過嫖, 到最後都發覺壞處比好處多

但用嫖妓打擊對手, 萬試萬靈, 可以而家係非常時期, 唔想有把柄響對手對呢...

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-23 12:20 發表

我上星期二晚在東莞 Welmart,真係蕭條到不堪,全埸十個客都冇,真係交電費都唔夠
黃江唔好再諗, 直到永遠....亞門

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-6-5 10:29 發表
有钱佬都会于六月六重开。。。
試業.....今次好多人睇定先回歸, 當然亦有搵唔到食既囡囡急不及待回來等開工

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-7-7 11:52 發表

半記肉金加到1.8了,而且係均一價,呵呵
睇佢幾時執....

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-7-8 15:00 發表

度度都要 18 - 20  才過夜
你唔鐘意果間12,13 咋喎

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。