推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 toolbox2 於 2009-6-24 17:13 發表
gogogogo.....
真定假先你....
無論是愛與被愛,也是串步難行

我啦....你得唔得先.....

有冇兄弟得閑呀, 星期五....

唔係呀....係唔會上電視架,
好似係freeze呀.....

引用:
原帖由 色即是空 於 2009-6-30 10:57 發表

唔上電視上唔上西方或者香蕉先
你唔出去非禮人, 包唔會上
bobo果面d function, 我地去過好多次啦

我諗唔到理由, now唔係接入房...你又唔係一個人住...

不過咪比個借口你0羅.....下次可以話唔想佢爭電視睇...哈

無問題呀...........

引用:
原帖由 toolbox2 於 2009-9-9 04:07 發表
kenny排隊結婚?無音訊
結你0羅友

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 March 於 2009-9-9 17:39 發表

年紀大心血小唔受得刺激....而家個個月入不敷支成日比人追數...真係電話響都唔敢聽
我都係日日有收呢類電話....:burst::burst::burst:

引用:
原帖由 March 於 2009-9-14 15:32 發表

亞視英文台..即是8點先開場!! 都應該差不多食飽了
係咪聽晚出來????

引用:
原帖由 March 於 2009-9-15 17:10 發表

有無一個好似以前金悅既地方...有馬睇,坐幾粒鍾,有得食有得飲...百零蚊落樓??
我樓下間酒樓......:lookaround::lookaround::lookaround:

引用:
原帖由 March 於 2009-9-16 09:07 發表

你樓下間酒樓真係可以滿足晒我甘多個願望??
係....不過老安好似話去尖咀好d喎.....

引用:
原帖由 toolbox2 於 2009-9-16 13:20 發表
last time i see horse racing but at least 6-9 month before
我果頭有幾間......有得搏下喎, 不過尖咀我都無問題架..

今晚有局嗎

成個月都冇人呀.....

係就早d confirm呀....

咁即係點呀.....

咁咪聽晚食0羅, 我最怕你又話唔夠人咋..

病了.....順延一天....可以嗎

聽晚得唔得呀, 今晚約左人呀.....聽晚去打癲佬0丫.....

貓王喎, 你估個朶流架,,,,,,,又唔等埋我......

咁今晚即係無癲佬打啦

又死機..........勁.....

你兩個做乜

輸左一舊呀.....明明tip左幾野十幾倍wp馬

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。