推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

47 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-8-28 21:10 發表

熊貓兄, 真係要好似我咁咩都介, 唔好食咁多海鮮等, 我都用5年多, 唔好灰心, 加油一定痊癒的, 你睇你之前同期同你一樣有既兄弟咪又係失哂蹤, 代表咩你好清楚啦, 有時候好似我同你一樣運氣好重要................. ...
ching你中過\之後完全痊癒冇翻發過呢5年??

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-8-24 10:43 發表
我都係中左皰疹,而家長期食藥,食足一年,希望之後唔會成日發。唉,我鰡〝坅蚺S驗到有解甇嚃憿A係支原體鴾@種,我諗緊睇婦科定係泌尿科。我好擔心惹到我男朋友,各位師兄請問你地知唔知我男朋友應該睇性病科定 ...
你男友如冇發出來, 應該未必有事, 不過以後用套減少傳染吧

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-9-1 00:38 發表

都3年啦,我都無咩望, 唔再返發梗想, 至少唔好返咁多
唉......又D野錯左冇得返轉頭
得左呢個病後, 最慘影響埋價值觀, 好似冇晒人生目標咁

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-8-30 23:32 發表

Stanley兄, 皰比花難搞.......不過我都已習慣
花就要長D時間好返, 所以呢度較多CHING講花

而皰每次好可以幾日內就好返, 不過易返發, 所以少D CHING 講

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-9-3 22:31 發表

反而我覺得係心理病多, 怕給人再傳, 又怕傳比人.....矛盾
當然會.....簡直搞到心理上出左問題, 個人都易暴燥左, 好易唔開心, 咁搞法, 驚有抑鬱証

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 09:28 發表
咁多位師兄,琴晚第一次鬗W海叫左上門按摩,冇做但有bj,但冇帶套,我而家好驚好後悔,我想知我中招機會大唔大呀?我而家真係好好好後悔,諗到好多好長遠黻暋D…我一時醒唔起無帶套,唉,而家唔知點算

師兄可唔 ...
BJ.....口交, 中D小野係有機會, 中花, 中皰, 中AIDS等呢D就應該好微吧, 唔洗太擔心

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-9-4 10:34 發表

其實係的, 因為JJ炎太多原因可以影響到~
冇錯, 我以前試過因用的沐浴露問題而引起JJ炎, 之後轉了無皂性的就OK了, 其實洗JJ不宜落太重料洗

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 16:01 發表

多謝你儱N見

今日諗起都想嘔,我係咪都會有機會咩事都冇??佢應該無摸過自己下面
今日我成日覺得下面個頭痺痺地,都唔知係咪真,定係自己諗住

師兄,如果chk咁多野要幾錢到?

而家諗番真係覺得好白 ...
一個人如心情太差, 抑鬱, 可以引起病的...
你連病狀都未有就驚成鬼, 冇病都變有病

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-5 01:22 發表

明白, 多謝你, 希望真係冇事, 但幾時先會有病狀出現? 會有D咩病狀??

我冇磨過佢呀...
上網search下就知D病發病日數, 再係搞野當日3個月後驗個全餐, 等唔到, 點費D錢驗住D先囉..

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-9-7 22:24 發表

師兄, 我樓下藥房賣$180/30粒, $6一粒~! 萬0仲賣$8.7一粒~! 勁貴呀~!
請問師兄你可唔可以話我知鶱銊炩R?? 平甘多鴰! 謝謝~!
萬0唔洗醫生紙就可以買咩?? 萬0雖然貴D, 但一定唔會賣假藥, 唔會老點你
你果隻1日食幾次??

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-9-7 22:25 發表

師兄你個月食7日藥...每日食幾多次每次食幾多mg呀? 醫生建議你甘做?
佢咁食應該自己咁做, 我睇個醫生同你個醫生講一樣, 叫食連續一年, 早晚各一粒吧

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-9-8 22:39 發表

之前我過有隻新欓J藥VALTREX 500 mg, 有事早晚一粒, 42粒一盒大約900
熊貓兄去邊買?? 我之前去買ZOVIRAX 周圍都冇貨
VALTREX 係咪容易好多買到的

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-9-8 22:42 發表

呢位師吧, 你而家點情況?
其實我而家都冇KEEP住日日食, 想起果陣就食, 而家差不多一食藥已經快左好返, 近排剛剛又起, 一食藥已1日內已結焦, 不過真係心靈最大影響, 而家成日玩自閉

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-9-8 23:21 發表

你幾時第一次, 到而家返發左幾次, 1日就結, 都算快
上年8月......., 咁就1年, 折磨了1年, 之後仲有好多年, 今次好似第5次了.........之前連食藥冇返法, 停左藥之後番發過2次好快好.

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-9-8 23:19 發表

我係灣仔藥房買, 安康寧都有, 不過貴少少.
安康寧?? 連鎖藥店嗎?? 好多分店?

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-10-14 23:45 發表
做左3年和尚, 開始有瓥賒礸, 請問中皰既弟兄, 無發果時有無做?
有做
其實中左包之後成個人隨晒,真係無曬人生目標

而家冇日日食藥,下面唔舒服感好似想起就食....

有興趣可加我whatsapp吹下水, 我pm俾你

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-10-14 23:45 發表
做左3年和尚, 開始有瓥賒礸, 請問中皰既弟兄, 無發果時有無做?
大家都同病相連, 我好明白, 雖然中包就快近2年....真係飽受煎熬

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-10-26 21:31 發表

放心啦兄弟我都醫左5年先逃離依個魔掌, 比多小小時間自己, 一定會好的.
CHING你醫好左皰疹????
幾耐冇復發??
點樣醫好?? 去邊醫?? 可否PM我

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-10-18 23:08 發表

我知其他中皰既師兄都無無奈, 因為真係唔多斷尾, 問題在於返發多定唔多, 你係邊個位出皰?  同老婆/女朋友做?  有時識左禶s女, 都唔敢做, 怕又中招, 又怕傳左比人.......齯k仲以為我咁好定力, 或以 ...
陰莖~~係大陸妹識D囡囡搞, 帶套..
唉~~~~係香港真係玩自閉

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-10-30 22:55 發表

我都有戴, 點知原來附近位都會中招, 實在太無知, 總之黑啦!  你中招之後有無搞過?
我講緊中招後.......

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-10-30 17:14 發表

其實唔洗灰心, 疣同皰都一樣難攪, 只係要睇埋運氣而已, 你係度都咁耐唔計同我同期有d中皰既, 同你同期既好多都唔見哂人啦, 代表咩好清楚? 咩都唔記得哂重翻黎咩, 係好翻哂有時都好似我咁努力工作同家庭咩都唔記 ...
因為花難醫吧~~~醫緊過程應該較長, 所以呢度較多中花師兄係度討論互勉
中皰暫時冇得根治~~發病唔洗多過一星期已醫好, 快醫好所以好多中皰師兄都好少上來(包括我), 因為易復發但快痊癒, 因此好多都不再上來

不過2者心理壓力都一樣咁大, 我都仲係生活係呢個病的陰影下

stanleysex 收PM, THX

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。