推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

小小@芯漾灣

小小@芯漾灣

由芯漾灣6月份開張, 到現在不經不覺已經有半年,
每次上去揼完骨, 梗會坐多一陣同兩個老板娘吹下水.

上星期又再上去, 諗住再搵返小小幫我揼,
咁啱佢做緊野, 一時之間又唔想轉其他技師, 唯有坐低等等, 好彩等左唔耐, 只係等左30分鐘左右,
原來佢忙到3點幾都仲未食午飯, 小小叫我先去沖涼, 佢就拿拿臨食野先,   
沖完涼, 小小都食完野入來,
愉快旅程正式開始,
發覺佢既骨技比以前進步, 力度越來越好,
加上佢既溫柔典雅, 難怪越來越受師兄們喜愛.

揼完出返大廳, 見到小小既好姊妹多多,
多多比起初期, 越來越識打扮, 越來越靚女, 佢好有禮貌地同我打招呼,
又見到另一位靚女笑容非常親切, 問問老板娘原來佢叫做泳兒, 個名好易記喎.

老板娘最後還送我出去等電梯, 呢種殷勤態度係我最喜歡的.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 多謝分享 2011-12-12 05:14
  • 白貓兒 威望 +30 多謝分享 2011-12-12 05:14
  • 白貓兒 金錢 +30 多謝分享 2011-12-12 05:14

引用:
原帖由 ken19lam 於 2011-12-13 12:19 發表
今日BoBo開始返工啦,休息左一排,終於開工,有無師兄等左好耐呢?
係咪之前那位短髮美女?  

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-13 21:10 發表

我芯記第一天開張也看見短髮靚女BoBo

後來過左灣仔, 而家又返黎

明天上芯記同佢傾下計先
我在芯記都做過BOBO, 短髮靚女, 雖然外表好似有少少cool味, 但其實好鬼好傾,
過幾日真係要上去同佢見下面, 不過唔知佢仲認唔認得我.

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-15 09:36 發表

昨日休息完的芯蕾姐回來, 又看見SPA壇TWINS美女老板娘 KK+芯蕾, 吹水一番+來個擁抱, 甚為溫馨

也看見索女BOBO, 小小, AMY,

但不見索腿天后盈盈, 詠兒,

同快將放完假的多多, 還有DUP得既 ...
哇! 同老板娘溫馨擁抱呀?   

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-15 10:27 發表

係呀, 識老板娘也幾年光景, 大家非常熟落, 好似老朋友見面,

擁抱支持, 没咩特别
有冇咁耐呀? 兩個老板娘好似入左行都係一年多喎.  

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-15 10:38 發表

KK就一年

芯蕾耐d
耐d都好似係一年多喎  

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-15 10:59 發表

私隱不想說

反正我之前已認識芯蕾

可能你係八樓認識佢
唔通芯蕾未入行, 師兄就識佢?   

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-15 11:03 發表
不過derrick 兄你又真係唔洗常常話同老闆娘抱抱既
我認為師兄們留言時, 應該要注意下言詞間既真實性, 會否對當事人有影響而自己不為意.  

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-15 11:14 發表

我就知你喺邊度識芯蕾 我以前都有去嗰個塲
我也是睇住芯蕾入行, 睇住KK入行, 如果幾年前識芯蕾, 應該是佢入行前.

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-15 11:38 發表

信不信由你

Drop the topic please,

If you really think i am offense the lady boss on somehow reason. Then i appologize on that.

Otherwise pls dun be so mean & focus so much on this aspect. ...
不好意思!  我不信!  因為我也是睇住芯蕾和KK是那時候及那個場入行的, 相信aero大哥同樣清楚的.  

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-15 11:57 發表

ray師兄, 已pm了你
aero師兄,

我也回覆了你, 相信以師兄的年資, 可以分得出是我說的是否真話?

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-15 12:25 發表

其實邊個講真, 邊個講假, 我都心中有數, 有時無須太認真和執着.
這個forum是用來分享和討論樓上骨的平台, 希望大家以和為貴, 多作些正面的討論!
<其實邊個講真, 邊個講假, 我都心中有數,>

多謝aero大哥  

放心, 以和為貴, 小弟知道了!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-15 12:38 發表
心芯未做凝濼澗前的確做過其他spa
不過完全升Lev全面做老闆娘不再怎漾替安按
後唔知佢介唔介意人講佢太多過去?
對的, 一年多前小弟是看著她入行的, 現在榮升老板娘的她比以前越來越漂亮.  

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-15 12:48 發表
和芯蕾通過電話,

不想再節外生支,不談這問題,

返正我會支持佢。
derrick師兄, 小弟有得罪請諒!  

今日星期六, 又再上去搵小小, 延續愉快的旅程, 呵呵....   

所以我話,  如果有d師兄唔注意下自己言詞間的真實性,  係會不自覺地影響到人家的.

唔知師兄是否因此而有所誤解, 兩位老板娘其實係好健談, 跟佢地吹水談天, 可以傾到不亦樂乎, 但並唔代表佢地對客人有很多熱情舉動的.

相信因為師兄初次跟佢地認識, 未能打開太多話題, 熟絡了, 佢地其實是好好傾的.

有些場的老板娘, 對住每位客人都會很熱情的款待, 但初次相識, 表現得太過熱情, 又未必係每個客人都一定受落, 所以有時都好講客緣.

放完幾日聖誕節假期, 今日打電話上去, 聽電話的是心蕾,
想約小小但放了假, 多多還未返, 之前見過的短髮美女bobo又沒有上班, 是否全部去了渡假呢?
想起上星期看到另一位年青貌美的靚女叫cookie, 又係我喜歡的短髮外型,
誰知心蕾又話cookie上了鐘, 唯有相約明天罷,
聖誕假期完結後, 莫非各路師兄齊齊出動?

引用:
原帖由 ken19lam 於 2011-12-27 10:02 發表
其實師兄好似有點針對此場?
好多師兄不合某場,講一兩次就算,去第度咪好羅,
何必一而再,再而三咁講?
我知啦,此場不合你,請去第度搵食罷!
可能這就是所謂的骨運罷, 我唔知何謂國色天香, 但此場一向都不乏靚女,
最新近看到的靚女叫cookie, 聽老板娘說是上星期才新上班的, 跟bobo同樣是短髮look,
早兩天是假期, 各場都是靜的, 但這位cookie也可以做到3,4個客人, 看來真的要會一會這位佳人.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。