推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

向師傅 七少 AINY DRM 公公 GLUCERNA 敬禮

引用:
原帖由 tai0lok 於 2012-1-4 00:31 發表
各位C傅, C兄, 你地帖睇得多,非常羨慕,你地有情有義,似柳永的瀟灑,風流,有唐寅的風範,樂而不淫,老夫十分羨慕,回想過去在花間的生活,如今不是"了不起",是"起不了"........
送你們一首歌,是張德蘭的"相識也是緣份",歌 ...
师兄看来已历尽沧桑。。看破红尘甘播。。。

其实真真假假。。假假真真。。真中有假。。假中又有真呢。。

风花雪月。。开心下蔗。。玩得郁咪玩下咯。。有时投入左系会好伤下既。。但亦无妨丫。。伤心也是一种感觉嘛。。仲比到D记忆我地添。。爬起身咪又玩过咯。。

觉得不必去想什么了不起。。起不了。。。

引用:
原帖由 tai0lok 於 2012-1-4 11:06 發表

老朽在過住就係沉船,傻更更以為好夢當真,又能終身相好,經過兩次受傷之後,就一沉不起了........而家人又.........,錢又.........,起不了就真係沉囉(唔係沉船個沉,係"淫"沉個沉.......)
不過,在網路世界與你們神交, ...
甘师兄真系要出离同师傅呀, 七公呀, Glucerna同DRM各师兄交流下啦。。呢几位沉船高(老)手就真系多次沉落伤心太平洋底又浮翻上离既。。他们的经历。惨痛不会比一般人低的。。。一沉不起只是自己放不开蔗。。我就觉得边有女女值得我地一沉不起呢。。

引用:
原帖由 tai0lok 於 2012-1-4 12:05 發表

而家覺今事而昨非,就一定會有這個結論。但人在沉時,好抵死,身邊老友都在提醒,但就對真實抗拒,自我尋夢。我能死而後生,已算萬幸,不敢再想。而家隔一兩個月都會去下出火,但就純粹是洩個隻,亳無感覺。有人 ...
都系自己未放开蔗。。。多D出离玩就得既啦。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-6 02:14 發表

我覺得有既就話怕沉,反正都冇咯,凈得條命就無所謂啦,咪沉多幾次,anyway, nothing to lose, right  ?   
翻艇又真系好惨既。。消极既人就好多会一沉不起。。希望拒地慢慢恢复啦。。
呢班练就铜皮铁骨的就不怕伤不怕痛。。果头跌低果头就爬翻起身。。一边痛一边玩。。继续抗战。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-6 13:28 發表

俾D女昆幾多就昆番D女幾多   
要昆翻D女就要师傅同七公啦。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-6 15:46 發表

哈哈 .... 海哥昆女都出晒名啦

有圖為証
比女昆就N次。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-1-11 13:45 發表

說完她立刻更正,所以就是有慧根囉!
如果讲下就会更正。。甘呢个世界就真系太美好啦。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-1-11 15:51 發表

昨晚八卦路的報告有好貨嗎?
... ... ...

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-12 00:09 發表 哼... 慘了.... 過完年我睇怕經常要跟某人衝關......
某人。。边个呢。。。

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-13 21:26 發表 仲有邊個 ? 你囉 !!!!過完年你快些同我去你果間光豬 K !!
飞巴咋吾系光猪呀。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-14 07:35 發表 飛巴夠玩啦...抽水有手感...光豬太淫賤...唔arm我...
吴系吟贱先arm师兄吗。。。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-14 09:57 發表 ..年紀大..唔敢玩太淫賤..有事就大令樂...真空抽水我最啱..
甘啊FF果处就最arm师兄啦。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-14 10:30 發表 仲話arm我..上次攞咗客房都要漏夜冲關返香港...FF話對唔住..下次送間客房比我陪罪..我都唔刮佢....
吓。。无女定系麦呢。。。。。?

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-15 03:02 發表 258揀唔落手..無謂難為細佬啦...揀咗個A牌,又靚又高..點知坐坐吓佢話今晚晤方便..吊柒佢啦,唔收$走鳩咗...叫FF,等咗半個钟先入尼,又話同我跟..又等半個钟... ...
好几位师兄都吾系好满意FF......

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-1-15 23:11 發表 甘下次搵其他人訂,...睇下會唔會好d囉....
知道几位师兄都系搵其他妈咪订啦。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-16 02:10 發表 果晚肥佬仲經典...九點钟就一个人上房睇電視...
约左FOC。。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-1-16 16:24 發表

Stanley 哥,實在是你的抽水機馬力開得太大!囡囡怕被你抽干水。靚囡不怕無台坐。反正都是收那麼多錢。坐第二個客吧!
啊。。。怕被STAN哥揸扁。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-18 00:54 發表

呢次覺得柴爺講得有道理 做得老舉乜傢伙未見過   
不过女女都仲可以选择吴做你生意。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-1-19 12:08 發表
囡囡很多次跟我投訴過柴爺你的鷹爪功很重手!要溫柔一點嘛!
看柴爷好瘦下原来甘大力。。。对爪。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。