推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

水之戀

引用:
原帖由 SCWT 於 2013-7-8 15:02 發表
有點廣告感覺
why ?

相關搜索目錄: 廣告

而家 $330 ,90分鐘??

引用:
原帖由 wife 於 2013-9-3 16:19 發表

話.........原來PART 2 係咁樣 ga,我覺得你地班臭男人真係好衰囉,欺負D靚女仔,竟然為你地做 part2,去手X !!!!實在好鬼賤格囉,我真係接受唔到囉,真係講出來都要洗口呀。

你地係 D 女仔面前唔怕醜麉均A比人 ...
都係返去你自己開果條題目度討論啦

好奇怪呢個場得一個人出 report???

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-12-9 09:29 發表

良好態度才是成功之路,
不斷付出,不求回報,
先付出,後收成,說是多洫e易,
真正做到又有幾多個人可以,
生活原來巳經逼人,命不好,不怨天尤人,
積極進取,創造末來,
空餘時間進修,做義工,回愉社會 ...
C兄去 dup 骨可以悟出大道理, 誠高人也

回復 1694# 的帖子

轉主持後有冇改名 ?

回復 1720# 的帖子

約咗做唔到 ?

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2017-3-21 23:32 發表
前者不能加鐘較適合。

係香港桑拿大場,前者 一定冇得加鐘, 因後面已有客人book 咗.

係大陸桑拿, 前者多數可以加鐘, 因為一鳥在林  ,  而且大陸桑拿場唔係好敢得罪入咗閘既客人.

而家香港樓上 Spa 場, 好似跟大陸桑拿規矩多 D

相關搜索目錄: SPA

回復 1744# 的帖子

如果事前講定, 就唔係臨時加鐘.

通常都係做到一半, 覺得唔夠喉, 先會臨時加鐘.

呢間都算老字號 !  係時候要装修

回復 1948# 的帖子

最慘用咗今日返工"同事" , 如果用 今日返工"技師" 都過到骨 !

引用:
原帖由 super123123 於 2017-9-28 14:30 發表
早排上去覺得古古怪怪都係懷念ADA的日子
原來 Ada 離開了 !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。