推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-1 06:42 發表

你話呢......
最後, win的奬品係咩呀?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-1 06:53 發表

我出矛招啫
點矛法呀? 插佢c眼?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-1 07:01 發表

唔好講笑.........如果比那些又粗又大既黑人搞得多
肯定小妹妹個口都闊哂
哈哈....變左大口妹???

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-1 07:16 發表

任選其中一個對手
你揀人定俾人揀中?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-1 07:29 發表

梗係自己選人啦
揀左邊個? 自己老公? 定鬼仔, 定係阿伯? 呵呵...

引用:
原帖由 laichikwok88 於 2012-6-1 08:13 發表
翠翠...不如講下你DIY既經驗呀....和大家分享下
呵呵...各位CHING, 快D搞番慶翠翠啦....

引用:
原帖由 laichikwok88 於 2012-6-1 08:21 發表
...我今日都約左個QQ人妻出來......
點解我識唔到架......

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-1 09:07 發表
有時你選人, 人選你, 一切順其自然, 勉強不得. 不帶有目的交往, 反而有意外收獲
睇來都要積極D上QQ先得啦...

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-1 09:13 發表

或者貼張大既囉
你今晚會唔會上來呀? 貼多幾張俾我地欣賞下啦!!!

就快收工, 同翠翠講定拜拜先!!

我都想要多D呀.......

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-3 03:47 發表

把她qq給你........
比埋我得唔得呀?

美女午安, 各位C兄午安呀.

估唔到星期日都咁多POST, 頭先追POST追到我死死下....又錯過左美女的性感相添....

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-4 05:21 發表

第一次見面就想扯我去開房.........仲死纏爛打
那個無恥西裝男.......樣子又猥瑣
咁輪過份都得?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-4 06:18 發表
好無聊呀.........
點解? 無野做咩?

我好眼訓呀~~~~~翠翠有冇d 野提下神呀?

引用:
原帖由 ethan_hang 於 2012-6-4 07:19 發表

師兄有見地,去厠所影幾幅,私下電郵畀我地.hahaaaaaaaaaaaa
十卜十卜十卜~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-4 07:31 發表

卜.........
翠翠, 你卜我....好high 呀~~~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-4 07:48 發表

即時就地正法
哈哈...如果你真係肯, 隨時歡迎!!!!

差D訓著左.......

又差唔多收工, 同靚女翠講定拜拜先~~~

翠翠早晨~ 各位c兄早晨~

翠翠今朝咁有性趣既? 濕晒未呀???

今日下午好忙, 都唔得閒上來添. 而家夠鐘了. 翠翠bye bye, 今晚會唔會上來呀? 等你post相呀...

翠翠午安! 各位午安~~~~

睇唔到翠翠的爸爸相添...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。