推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-6 06:23 發表

其實冇乜好睇咋
未睇過自然好奇想睇架啦~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-6 06:28 發表

爸爸.......都未睇過?
呵呵, 係未睇過你戴住爸爸的咪咪即.

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-6 07:15 發表

嗯...........
我咪又係肚皮打摺........
唔使太介懷的. 我地會目光放高的或者低的架啦...

引用:
原帖由 clean2 於 2012-6-6 07:19 發表
多咗個師兄啦!
哈哈..咁開心既~~~~~~~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-6 07:22 發表

好識選擇性失明........睇唔到
呵呵...唔係失明, 係選擇性聚焦~~~~~睇波同睇西!!!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-6 07:31 發表

好直接.........
嘻嘻..你唔鍾意咩?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-6 08:15 發表
剛剛有同事埋我位.......好險
呵呵...   小心D呀~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-6 08:27 發表

公司對面囉..........間中幾個同事落去飲杯咖啡
同D同事有冇一手先?

相關搜索目錄: 咖啡

早晨呀, 翠翠~~~~~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 02:23 發表

早晨.........
呢個頭像好索呀? 下次去海灘通知聲. 等我地去及下野都好呀. 最多離遠及唔打擾你啦.

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 02:45 發表

哈哈.........咁捧場呀
係你架咋...

翠翠, 頭先你係咪POST 相呀? 我睇唔到呀~~~~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 03:05 發表

都冇諗住收埋架.......
睇下給人私有化定公開化囉
公開!公開!公開!公開!公開!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 03:07 發表

睇黎好似好識奶........條舌頭好利害喎
呢度個個C兄都好得架? 你試下就知架啦!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 03:11 發表

你成日都話睇唔到
嗚~~~~我冇講大話架. 真係錯過左嘛.

POST多次啦. 唔該!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 03:24 發表

你雙手未必托得住喎
加埋用個口含住................

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 03:30 發表

小心比我局暈你呀
如果你真係比我含, 局暈都制呀!!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 03:33 發表

你一定暈梗.........
嘻...試過先知~~~~~~~~

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 03:40 發表

唔好只顧得你自己舒服
似乎應該係你舒服D喎......

翠翠, 今朝D相可以貼多次嗎?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 03:52 發表

在公司點貼相呀.........唔好玩啦
你今朝貼果時仲係屋企?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 04:02 發表

返到公司就唔貼得h:" /> h:" /> h:" /> h:" /> h:" />
但你夜晚又唔上來....

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 04:29 發表
約左公司附近果條友仔........一陣在星巴克飲杯咖啡
見大家又咁近........
噢....跟住去爆房

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 04:32 發表

梗唔會啦........咁隨便架
我都係問下即.....

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-7 04:43 發表

我又唔係餓.......餐餐都飽到上心口
晒命咁話喎.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。