推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

51 123
發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

雯雯今日冇報午間
唔知今晚會唔會做醫療專題呢

回復 8751# 的帖子

高清下依然靚靚的醫療記者雯雯

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-12-3 12:10 發表 咁早就有雯雯靚扒
雯雯由八月開始連報四個月午間
諗住雯雯會放個長D嘅假期叉叉電
點知放咗三四日又要開工

寒冷天氣下雯雯超忙
上午做完樓盤新聞vo
下午到花園街跟進火警新聞同做83台同630live
小心凍親呀

回復 8768# 的帖子

雯雯,you are so charming
另謝師兄貼圖

雯雯跟進選委會選舉  
但要喺寒冷天氣下一大清早出外做Live
辛苦雯雯
另謝師兄貼圖

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-12-15 15:18 發表
Karen揸住部白版iPhone做乜?
初初睇83新聞都見唔到部iPhone
但當喺81同85冇newsbar新聞時部iPhone即刻現形
雯雯會唔會係想介紹自己部新手機(幻想mode)
另謝師兄貼圖

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-12-17 12:51 發表
雯雯又有新扒
仲要係有兩個
不過有一個係預錄定今日播
一個係負責訪問的雯雯,另一個係負責報導的雯雯
另謝師兄貼圖

回復 8797# 的帖子

又有擔任醫療記者的雯雯
而雯雯喺訪問婆婆時笑得好燦爛
另謝師兄貼圖

喺83新聞即時跟進火警最新情況的雯雯
另謝師兄貼圖

可愛鬼馬的雯雯
另謝師兄分享

回復 8809# 的帖子

聖誕曰雯雯又有新扒
最尾嗰三張雯雯笑得好開心
另謝師兄貼圖

雯雯配聞賢,係咪第一次?
不過「雯聞」組合都幾好,笑得好開心
另謝師兄貼圖

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-1-2 10:26 發表
臨尾都係笑得好開心,有d失控
雯雯每次早晨都會笑得好開心,無論係同小珍、聞賢,甚至連陶俊民都係一樣
雯雯真係個開心果,希望雯雯真係可以多D做早晨,唔好淨係以替更身分報早晨

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-1-3 14:42 發表
唔係掛?仲有人走?人都已經唔係多啦!
姚生,嘉儀,盤盤,紫盈,文采,珍妮,朗怡,雪瑩,芳婷,秀荃,綽恩.邊個中???
希望消息係假,就算邊個走,我都唔想
近一兩曰只係得珍妮、朗怡同盤盤冇咗影,不過珍妮放大假,朗怡今日應該會返工,至於盤盤就......(唔清楚,可能又係放大假呢)
另外,雯雯今日繼續報早晨   
支持雯雯
另謝師兄貼圖

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-1-5 11:16 發表
今朝又係咁
雯雯每曰都開開心心報早晨
支持雯雯繼續報早晨!
另謝師兄貼圖

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2012-1-7 16:04 發表
雖然雯雯咁講好搞笑,但有小小擔心佢會被花叔罵......
我都係咁諗......不過初初聽師兄講,以為雯雯只係私底下同聞賢講,點知完來係開場白
但係都好欣賞老實的雯雯  
另謝師兄貼圖

雯雯配聞賢,繼續支持
而雯雯D正能量真係多到滿瀉
另謝師兄貼圖

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-1-12 17:31 發表
其實最有興趣睇嘉儀配聞賢一個月
嘉儀配聞賢都已經試過,不過每次都係一曰起,兩日止,而其中一個係幫手替更
而近排雯雯配聞賢都幾新鮮呀
另謝師兄貼圖

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2012-1-14 15:20 發表
明白,但一般情況下,如果找人頂應該是亞盤會較正路,就是可能亞盤放緊婚假先會找雯雯客串
冇錯,如果係盤盤報GMHK,多數會係盤盤替
好開心同驚喜雯雯今朝突襲83
但係自己就錯過咗
另謝師兄貼圖

好耐冇見雯雯vo
亦都繼續支持雯雯早晨
另謝師兄貼圖

年初一,充滿正能量的雯雯繼續笑哈哈主持香港早晨
年初二朝早再見  
另謝師兄貼圖

又有雯雯vo,亦都繼續支持雯雯GMHK
另謝師兄貼圖

雯雯又做鐵人,中午主持完午間,到夜晚就同方A對話
真係辛苦雯雯
另謝師兄貼圖

雯雯繼續報午間
繼續支持!
另謝師兄貼圖

51 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。