推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔無線新聞總主播 - 張文采

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-3-27 18:41 發表
爆大冷WOW,,多數係芷欣同若安頂更
冇錯,文采六點三仲要報83台新聞,報到六點五,過五分鐘就過大台報630
引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-3-27 18:58 發表
星期2係培訓日,,下次到紫盈同芳婷
下星期盤盤應該調番做GMHK,應該唔使搵其他主播替更

引用:
原帖由 socalli 於 2012-3-27 19:17 發表
三級跳呀..........仲快過雯雯.........
今次文采都只係臨時替更
至於雯雯,相信郭詠嘉離職之後,雯雯自然有機會做630,睇好雯雯
不過三色台D大台主播真係買少見少

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-4-3 12:49 發表
上年邊個主播試過?
珍妮都曾經試過類似情況,當晩報完英文天氣,接著報埋當晩深宵新聞

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-4-5 20:18 發表
今日6點幾天氣竟然係Wendy..
朗怡放假了,文采替更  
依家八點新聞都係文采主持

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-5-1 17:15 發表
今日文采繼續休息~距離佢生日重有15日
唔通文采借機放個長假期,休息一下,生日後先復工?

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-5-1 21:25 發表
咁都合理呀...成個4月佢都無乜點休息過..好似朗怡咁依家都放緊假
但係83同時有文采同朗怡放大假會出現人手荒,好似雪人琴日連報兩節天氣、芳婷連續七日番工,呢個時候,袁花應該會急call主播番黎開工,唔俾主播放假
加上飛鼠師兄連續幾日同時冇文采同朗怡陪伴,會好寂寞

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-5-1 22:12 發表
此時此刻既心情真係好難形容[url]
http://weibo.com/u/2744845537[/url]
文采約埋雯雯開
引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-5-1 21:50 發表
所以我依家只係睇芳婷解住渴先咋 希望朗怡快d返黎頂住文采個第一先
朗怡都唔知返咗香港未

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-5-20 19:06 發表
今日520有文采同大家睇天氣
朗怡放假了,由好朋友文采幫手替更
而文采同姚生今日就拉埋鋽恩一齊開餐

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-5-20 19:31 發表
綽恩先前唔係返早就返深宵,
我睇冇乜幾何一齊同姚生文采佢地開餐喎.
不過最開心應該係姚生,每日都有不同女同事同佢開餐,琴日同上星期就文采、朗怡,今日就文采、鋽恩

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-5-20 20:53 發表
但係最緊要有8美相伴呢,,仲有姚生做體記唔係成日出街都係荀位黎GA
姚生喺83影響力亦都好大,如果姚生離識,相信83好大機會變全女班,成為83其中一個轉淚點

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-6-3 22:30 發表
梗係想啦..嘉儀同翠瑩入左三年之後有得做..不過依家文采四年都未彈起!
希望出年會有新突破!
雯雯依家都只係間中幫手替幾日GMHK,更何況文采、紫盈等83主播

引用:
原帖由 0000000 於 2012-6-15 17:27 發表
15/6/2012 互動新聞台新聞報道
文采同朗怡share衫著
今日文采件外套朗怡都曾經著過,似曾相識

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-6-15 23:57 發表
一係綽恩或者芳婷
再唔係黎個有頭必有尾~係文采優先使用
講最尾一個喺本身個廠報新聞其實係八點半新聞的朗怡(唔計剛剛喺虛擬景的文采同依家的雪瑩)
不過本身個廠只係同咗接近半年,咁快又換

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-6-19 22:49 發表
我又有一排心掛掛鳥
不過又戥佢開心~真係矛盾
所以依家朗怡暫代第一位
希望第一位朗怡今晚可以真正休息晚,唔使重複琴晚更表
引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-6-19 22:57 發表
希望聽日下晝有得見紫盈啦~我都好掛住佢 今個月無提要無天氣..搞到出鏡時間都唔定時
如果紫盈今晚唔使番深,聽日開始替文采幾日提要

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。