推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

[quote]原帖由 肥仔生 於 2012-5-1 22:37 發表 我打算去關愛驗一次dr ho驗一次再睇下邊度有再驗一次 [/

去私家驗一次而經好準架拉,懷愛滋留返機會俾有需要慨人啦師兄

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-5-1 22:52 發表 通常我覺得搽左幾次/食左幾次都係咁果D藥再繼續搽/食都係咁唉都唔知繼唔繼續DR HO好, 唔係話佢唔好(佢好好人添)但好似唔岩我
我睇佐6個dr 先好返98%,睇2-3次唔得就試下轉dr

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-5-1 23:31 發表 冇呀, 但見好似好番好多(但係都係一時時, 有時直頭冇野添, 但可能第朝又紅番同之前一樣)琴日忍唔住打左個J 而家又紅番不過紅番都好既, 等睇第個醫生俾佢見到咩事(唯有咁諗啦)
未好返又打,發完炎d皮好幼亂又薄你又打打機佢一摩擦梗係紅啦,咪再發炎

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-5-1 23:00 發表 你亀頭炎期間有無做愛?有就停下先打飛機都要停同岩岩位師兄一樣要保持亁爽!
你食佐藥點呀?

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-5-2 05:28 發表 副睪丸消左炎啦,而家小便仲係有D白带。己經好左好多,但個心就仲係驚HIV成日自己檢查身上有咩特別
好快冇事,你病徵咁明顯。之前好多人中佐冇病徵,搞好耐先好返。
HIV 99%冇事放心啦
我成10月啦我驚生疣,所以我好明白你心情

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-4-27 12:58 發表 hpv兄,我都有諗過割包皮,但而家尿道口有,呢招應該唔得
如果出佐2星期係咪變到好大粒?

Dr HO 今日又full book 唔到

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-5-2 10:19 發表 Book明日啦~我都星期五book定星期1先得!
姑娘ask 咩病,急慨可立即安排

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-5-2 10:48 發表 都係返去覆x,睇下dr ho話有冇改善!
我book佐Friday ,你呢?

今早見完dr HO 佢話100%康復,不過之前茶太多薬高令皮溥佐,佢話慢慢會生返厚,我ask佢割包皮有冇幫助,佢話割佐冇咁易發炎。我都諗住去割
花佢話我冇事,叫我唔好再亂諗。唔記得ask男仕係咪有得打防hpv疫苗同幾$ 有冇師兄知?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-5-5 00:26 發表 恭喜CHING !想請問龜頭炎DR HO話已經好晒仲會唔會紅架?因為見佢話皮薄左而家仲諗緊好唔好轉醫生, 因為睇左DR HO 3次, 進度唔太理想
我都仲有紅架,如果付擔到咪去睇多個dr 聽多個意見都好架
我包皮炎睇了6個dr 先好

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-5-5 16:59 發表 幾百蚊都OK既,不過最慘係又要試過晒D藥...
專科d 薬個個都差不多

引用:
原帖由 eugene~129 於 2012-5-5 19:42 發表 唉都要試下, 不過呢ching dr ho有冇同你講冇事但點樣先會唔紅?我成日覺得紅姐係未好番...
我都仲有紅架,dr HO 話好返唯有信佢

引用:
原帖由 MaxiOng 於 2012-5-7 13:05 發表 各位,小弟有疑問想請教各位。 小弟於20/4去了按摩,期間小姐用手接觸過我嘅JJ,不過我冇打飛機,亦冇接觸過佢嘅體液。期後約一週我同太太造愛,當然冇用套啦!當晚我發現尿道口有D紅,隔晚有少少癢 ...
可能骨場d 衫同毛巾唔亁浄,所以發炎or敏感
太太有冇唔舒服?

引用:
原帖由 MaxiOng 於 2012-5-7 17:14 發表 太太未有病癥。不過我有諗過為安全起見,同佢去做一次詳細檢查,最驚女士係病癥唔明顯,唔覺唔覺冇處理好,有後遺症就麻煩。肥仔生兄:冒昧問一句,Dr.Ho同你驗非淋過程,係咪會痛?
咁dr HO 話你咩事?

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-5-7 21:37 發表 我的分泌物唔多的不易發覺!就算小便個時都係好少量!
但你尿道口紅腫嗎?

【本報訊】可經性接觸傳播的淋病越來越難醫,因為致病的淋病雙球菌抗藥性大增,令以往常用的一線口服抗生素無效。衞生防護中心昨日向全港醫生發信,表示淋病雙球菌的抗藥性已超出警界線,一線口服抗生素已無效,中心提醒醫生向病人處方針劑抗生素。
衞生防護中心社會衞生科向全港醫生發信,指出一線口服抗生素口孢帶烯,對治療淋病雙球菌的效用下降至少於5%,有關抗藥性問題出現於日本及英國,故建議醫生改用針劑抗生素頭孢曲松治療。防護中心曾公佈,2011年錄得66宗淋病雙球菌抗藥個案,較2009年增加12.2倍。
港大感染及傳染病中心總監何栢良表示,淋病雙球菌對口孢帶烯抗藥性已超出警界線,「所有口服抗生素已全軍覆沒」。現時仍只需使用低劑量針劑抗生素,若抗藥情況惡化便要加強劑量。

綜合報道)(星島日報報道)人類乳頭瘤病毒HPV肆虐,最年輕的感染個案只有九歲,該男童更未有性經驗。有調查顯示,近三百名求診的本港男性中,有約六成被驗出帶有HPV病毒,當中有三成七人無任何病徵,若發病可引致俗稱「椰菜花」的濕疣,嚴重可致癌。有醫生指出,男女感染HPV病毒的風險一樣高,即使無性經驗,或者只有一位固定的性伴侶也有機會感染,建議男女也應接種HPV疫苗預防或治療。
  一名母親於數月前求診時發現在肛門位置感染HPV病毒,她的九歲兒子雖無性經驗,但在陰莖處同樣被驗出HPV病毒,醫生懷疑男童母親為兒子洗澡時傳開病毒。該男童現已接種了疫苗,暫時未有出現病徵。
  接觸病毒傳到性器官
  二十三歲的張先生半年前開始有性經驗,他稱只有一位性伴侶,而每次進行性行為均使用安全套。其後他發現包皮上長出小肉粒,經檢查後確診有三種HPV病毒,並患有濕疣。他的女朋友亦確診患有初期子宮頸細胞異變。年約四十歲的陳先生被驗出於肛門及直腸有HPV病毒。由於陳先生沒有肛交,醫生推斷他從其他途徑感染病毒,並於接受前列腺按摩治療前列腺發炎時,將病毒傳至直腸。
  香港情性健康中心於一○年至一一年期間,調查了二百九十三名於近三個月內曾發生性行為的本地華裔及非華裔求診男性。結果發現,有近六成男性被驗出有HPV病毒,當中逾一半人更加超過一種HPV病毒,最多者更有十種;帶病毒者中有三成七人無出現任何病徵,與同期接受檢查而無出現任何病徵的帶病毒女性有三成四相若,反映男女感染風險同樣高。
  建議為子女接種疫苗
  中心醫務總監兼性健康科醫生方陽表示,只有單一性伴侶,甚至無性行為亦有機會循其他途徑感染HPV病毒,尤其是欠角質保護的皮膚,透過摩擦性的接觸最容易受感染。在人流多的地方接觸附有病毒的手掣和扶手後,如廁時可能將病毒帶到性器官,即使洗手亦不可清除病毒。
  方陽表示,HPV發病率約有半成至一成。部分帶病毒者會自然康復,而部分帶病毒者因毫無病徵而忽略治療。若持續感染而未有適當治療,長期感染者嚴重可致癌。澳洲自○九年起,先後為兩性接種預防及免疫HPV疫苗,男性感染HPV病毒的比率於兩年下跌七成。方陽建議家長帶未有性經驗的九歲以上子女接種HPV疫苗。

我包皮炎足足一年時先好返,唯一後遣証就係尿咀紅了一圈同d 皮變溥佐。各位努力,一定要信dr

有冇c兄打佐防hpv ?好似有年齡限制?

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-7-2 11:15 發表 18-廿幾最好, 我記得~
我成30 ,而家打咪冇用?

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-7-2 20:40 發表 唔會既, 你係已經中左定打黎預防? 你下次問dr.ho 佢果度都有得打~^^~
預防..................

我又返黎!!!!
一年前包皮炎睇佐6個dr話唔係性病係普通發炎,但醫了九個月
現已一年沒有性行為今日都返發
而家真係信dr講普通發炎
tmr 又要睇dr  唉

大家要信dr...........

疣有冇黑色????

引用:
原帖由 sick123 於 2012-8-15 21:34 發表

我都有成四個月jj炎,好辛苦
慢慢來啦.......割佐包皮未???

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-8-2 00:24 發表

BRO打, 點算, 我驗就冇菌, 但病晶還在, 尿急急果D~
how a u ?????

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。